- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen széket vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- TV antenna és jelerősítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
milanovics
tag
Inkább vegyen egyet vaterán, teszveszen vagy akárhol egyben de ne gányoljon feleslegesen mert a kormány nem fogja szeretni ha véletlen megkapja a 31-32 voltot. A stabkocka meg azt nem ha nincs megfelelő hűtése. Egyenirányítás és pufferelés után eleve praktikusabb lenne egy DC-DC konverter.
-
Jaja!
És hopszlá!
Találtam egy ilyet! Ez talán mégjobb mint az előző, mert ezt nem kell dobozolni,ki tudja, talán még a csatlakozó is jó... kapcsolóüzemű lehet.. áramban is erősebb. 1,5 amper.. árban ugyanúgy 2ezer.. eddig ez a legtutibb.. (még van 4 lap.. 24v -re kerestem.. dobott pár találatot)
And
Na igen... a 24voltosnak nem néztem még meg az adatlapját, én eddig max 12 voltosokat használtam, annak úgy rémlik 4-5 volt + fesz elég volt.. pláne ha nem a max 1A-t szedte ki az ember,hanem csak 3-500mA-t max.De ezek után meg pláne ebben a hsz-ben linkelt adaptert ajánlanám.. gondolom te is.. 2000 ft+posta.. nem kell vele szenvedni...
(magamnak lehet megcsinálnám a tápot, mert van itthon gratz, kondi, stab is.. bár 24-es valszeg nincs, de 12-es tuti, max. vagy megemelném a feszét , vagy egy 723-assal építeni.. bár ha jól rémlik van egy őő... juj mi is.. asszem 317-es változtatható feszstabom is itthon.. ráadásul a huh.. de rég foglalkoztam vele.. TO.. xx a kerek tokozású.. ami nagyobb áramot elbír)
Bár utólag belegondolva.. azt még dobozolni kellene.. elrakni valamerre.. lehet vennék én is egy ilyet inkább
bár ugyanakkor itt van a lábam alatt egy régi szerzemény, +-12V +-5V os táp.. rádugnám és csók
igaz, hogy 7812-es a 12voltos része, de van hűtése rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mobil flották
- zebra_hun: Hűthető-e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Micro Four Thirds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- E-roller topik
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest