- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- UHD filmek lejátszása
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
Köszi a linket
nem tűnik vészesnek, még a vaskloridot se kell előtúrni a pinyóból, ezt simán össze lehet rakni egy próbanyákon, majd hidalgatok. A filc úgyis eléggé beszáradt, ahogy nézem felejtős. Ezer éve nem csináltam semmit, pedig hiányzik a forrasztóón illata, de manapság már semmit nem éri meg építeni -
priti
addikt
Persze, egy kis seholsemmi villanymotor van csak benne. Az adapter 0,75A áramerősséget tud, de szerintem annyit sem vesz fel. Biztos, hogy nem nagy kunszt maga a kapcsolás csak arra vagyok kiváncsi, hogy mennyibe kerülnének a konkrét kapcsolások, mert a gyáriját úgy nézem meg tudom javítani. Szemre csak egy ellenállás melegedett el. Persze kérdés mitől, de az alkatrészeket nézve a helyettesítéssel nem lesz gond, bármit tudok cserélni a nyákon, nincs rajta semmi speckó, de ha ez a konverter is filléres akkor nem foglalkozom a gyárival, illetve azon agyalok még ha a konverter nem jönne össze, hogy a vízpumpáról leveszem a 230V-ot, mert azt egy relé húzza be, amikor a géptápról megkapja a 12V-ot, azaz kvázi beépítem a gyári adapterből a javított NYÁK-ot a gépbe, hogy a joy-t is ugyanaz a relé húzza be, amikor bekapcsolom a gépet, nem lenne ügy párhuzamosan a pumpa mellé kötni, inkább a szigetelést akarom megúszni. Vagy ez vagy az. Majd meglátom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Shure Podcast mikrofon
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nem tűnik vészesnek, még a vaskloridot se kell előtúrni a pinyóból, ezt simán össze lehet rakni egy próbanyákon, majd hidalgatok. A filc úgyis eléggé beszáradt, ahogy nézem felejtős. Ezer éve nem csináltam semmit, pedig hiányzik a forrasztóón illata, de manapság már semmit nem éri meg építeni