Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
jaja1981 #8061 üzenetére
Hali! Lehetne mégegy kérdésem?
Lassan elkészülök (tényleg jó kis pepecs), de sajnos (amit nem értek) a 24pines csatlakozóban vannak olyan vezetékek, ami egy sarura van két vezeték rápréselve.... Na most megint sikerült egy ilyen sarut kinyírnom.... De az újat nem sikerül rátennem, úgy hogy két vezetéket fogjon össze a saru..... Ezért a két vezetéket össze kapcsoltam egybe (rendesen zsugorcsővel.... ) és így ahol két vezeték ment a saruba, most effektív csak egy.... Szerintem ez így jó, de erősíts meg légyszíves.....Nem értem miért így csinálják, hogy a saru fogja össze a vezetéket , és nem előtte van összecsatlakoztatva, mert sokkal szellősebb is lenne az elrendezése is gyárilag.... ????
Ennek van valami fontos funkciója (amit józan paraszt ésszel - nem hinnék...), vagy csak egyszerűbb így legyártani....
Köszönöm...
Új hozzászólás Aktív témák
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óra topik
- Milyen videókártyát?
- Mini PC
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged