- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Próbáld meghosszabbítani az inverter bemenő tápkábelét és a géptől kb. 1-2 méterre elhelyezni az invertert és a fénycsöveket. Lehet ui., hogy a fénycső oldalán olyan erős impulzusok keletkeznek bekapcsoláskor, hogy ez bezavar az alaplapon.
Másik dolog, amit megpróbálhatsz: Az inverter tápbemenetével párhuzamosan köss be egy legalább 16V-os és 220nF-os kerámiakondenzátort. Ez csillapítja a tápra esetleg visszajutó zavaró impulzusokat.
-
dzso22
senior tag
én úgy vettem észre hogy a revoltek inverter fordított polaritású.
hmsaját tápkábellel is ezt csinálja.
még arra gondolok esetleg hogy ennek az inverternek nagyobb az áramfölvétele és esetleg a kapcsolóban a szikraközt egy pillanatra zárlatnak érzékeli a táp már ha rövidzárvédelmes.
ezt érdemes lenne letesztelni egy másik táppal persze ha van rá mód.
ilyen kicsi plussz fogyasztónál menet közbeni rákapcsolásnál nem lehetséges akkora mértékű feszültségesésnek lennie hogy lefaggyon a gép.
mondjuk ha tehetném én nem használnák revoltek invertert. rettenetesen megbízhatatlanok
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged