Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Próbáld meghosszabbítani az inverter bemenő tápkábelét és a géptől kb. 1-2 méterre elhelyezni az invertert és a fénycsöveket. Lehet ui., hogy a fénycső oldalán olyan erős impulzusok keletkeznek bekapcsoláskor, hogy ez bezavar az alaplapon.
Másik dolog, amit megpróbálhatsz: Az inverter tápbemenetével párhuzamosan köss be egy legalább 16V-os és 220nF-os kerámiakondenzátort. Ez csillapítja a tápra esetleg visszajutó zavaró impulzusokat.
-
dzso22
senior tag
én úgy vettem észre hogy a revoltek inverter fordított polaritású.
hmsaját tápkábellel is ezt csinálja.
még arra gondolok esetleg hogy ennek az inverternek nagyobb az áramfölvétele és esetleg a kapcsolóban a szikraközt egy pillanatra zárlatnak érzékeli a táp már ha rövidzárvédelmes.
ezt érdemes lenne letesztelni egy másik táppal persze ha van rá mód.
ilyen kicsi plussz fogyasztónál menet közbeni rákapcsolásnál nem lehetséges akkora mértékű feszültségesésnek lennie hogy lefaggyon a gép.
mondjuk ha tehetném én nem használnák revoltek invertert. rettenetesen megbízhatatlanok
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OLED TV topic
- Horgász topik
- iPhone topik
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Aggódnak a cégvezetők, Trump még több Intel-üzletet akar
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest