Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Apple asztali gépek
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- DUNE médialejátszók topicja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hobby elektronika
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
Két sorba kötött 4.5Ah-s akku még mindig csak 4.5Ah-s, nem 9.
Egy nagyobb kapacitású akkut nem lehet "leszabályozni" kisebb kapacitásúra.
Ha rendesen meg van csinálva az UPS elektronikája, akkor elméletileg nem lehet baj, ha nagyobb akkut kapcsolsz rá, mert az elektronika korlátozza a töltő- és a kisütőáramot. A megnövekedett kapacitás arányában tovább tart majd a feltöltés.
Azonban én már többféle olcsó UPS-sel azt tapasztaltam, hogy az új akkut nem tudja rendesen feltölteni, még akkor sem, ha azonos feszültségű és kapacitású. El tudom képzelni, hogy a te autóakkumulátorod ezen felül másféle töltést is igényel. Csak próbával tudod meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- SilentiumPC Regnum RG6V TG Zalman Z1 Plus Zalman Z8 MS
- Alphacool Copper hűtőbordák
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro (256 GB) (rendelhető)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest