Új hozzászólás Aktív témák
-
draff
aktív tag
Akkor nincs szerencséd. Így vagy együtt élsz vele, vagy húzzál fel valahonnan egy vastag sodrott erű '0' vezetéket. Lehet a pincéből egy földbe levert vasrúdról, vagy kösd egy fémbilinccsel a vízvezeték fémesre letisztított csövére,
de talán a legjobb megoldás a házak sarkain levezetett '0' vezeték, ami a tetőn lévő villámhárítókra van hivatva a földelést biztosítani. Az biztosan a földben van. (Valamikor Dorogon csináltam ilyen méréseket speciális műszerekkel.)
Azt azonban ne kérdezd: mi van akkor, ha erősen vihar van és belevág a villám. Én még nem próbáltam.
Lehet hogy semmi balhé se lesz, de lehet hogy akkor kivételesen nem kellene gépezni ha esik. Régebben vidéken a nagy zivatarok idején mindig kihúzták a fogyasztókat a konnektorból - arra a kis időre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest