- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
válasz
!Overdose!
üzenetére
Na megnéztem. Van itt nekem egy odakozmált codegen tápom és jolsejtettem, valami hasonló dugó van rajta mint a tieden, de ezt nem lehet szétszedni mert gyárilag van összesütve. Viszont képröl elnézve a tidet szétlehet szedni szerintem. Vannak ott a kábelek végénél ien kis pöckök valahogy csakszétlehet szedni... Ha nem akkor a következő a teendő. Rendelsz vagy veszel bontóba sata csatit, de ha maximalista vagy és szeretnél profi munkát végezni akkor rendelj computermode-bol csatit, ha megvan vágd el a kábeled és beleteszed az újba. Nem kell tőle félned mer nem kell forrasztani meg érintkezőket tenni rá, még csak blankolni sem kell. Van benne két egymással szemben levő ''éles'' fém amibe ha beleteszed a kábelt az megvágja amennyire szükséges, és neked csak annyi a dolgod h a végén feltedd a zárókupakot. És szerintem ez a célszerüb megoldás, az helyett amit te mondtál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő