- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
Új hozzászólás Aktív témák
-
GiXXXer
tag
válasz
God MonXter #2698 üzenetére
Modding és elektronika... Az én kérdésem,és az az alapján létrejött vita maximlisan a témához kapcsolódik, nem?
És a fő téma:
A kondira én is gondoltam, egy puffert elé, de akkor hogy kapcsolom be a gépet?Valami olyasmi kéne, hogy bekapcsoláskor egy ellenálláson keresztül töltödjön fel a kondi...
A megvalósításhoz elvileg egy nagyobbacska tranzisztor (vagy kettő), egy jól megválasztott kondi, meg néhány ellenállás kellene... Valahogy úgy képzeltem el, hogy a kondit egy sorbakötött ellenállással tölteném fel, a tranzisztor pedig a tápfesz megléte/nemléte alapján kapcsolná az invertert hálózati táplálásra, illetve a kondira...
A kivitelezéshez lenne szükségem segítségre, bár ez szvsz sokaknak jó lenne... Meg persze igazolni, hogy ez így működhet, és persze hogy miből ca. mekkorát válasszak...
Előre is thx a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 3100 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S2 TG Chieftec 500W
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest