- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- reMarkable - paper tablet
- OLED TV topic
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
_stick_
őstag
válasz
oneal1
üzenetére
Lássuk:
Adataimnál látjátok, hogy mi van a gépben, ebből a lap, a proci, a memória, az SSD és VGA, ami új. Ez utóbbi kettőt gariba cserélték, amikor beállítottam a boltba a fent írt hibával. Vagyis tápon, a HDD-n, a gépházon és az optikai meghajtón kívül minden új, ezek lassan 4 évesek lesznek. De mindegyik alkatrész hibáját kizártam egy csere alkatrész tesztelésével.
Jelenleg teszt üzemben megyek, proci-VGA-val és az SSD-vel, ez egy tegnap telepített win. Ma rádugtam a VGA-t és 3 órán belül fagyott. Most kivettem és még nem volt azóta fagyás. DE, mielőtt rákennétek a VGA-ra a dolgot
Számtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de... 
mindenesetre, kösz, hogyha foglalkoztok vele, két éve küszködök a hibakereséssel, a fél idegrendszerem és szinte a családi béke is ráment
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- SzoftverPremium.hu
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3765, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Számtalanszor teszteltem terhelés alatt, sosem fagyott. (játék és teljes képernyős alkalmazás) illetve úgy is volt fagyás, hogy kivettem és ráadásul az még a régebbi VGA volt, amit erre gariztattam. Szóval én szinte biztosra veszem, hogy nem a VGA a ludas, de...