Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Ratman
üzenetére
Azokat a műanyag bepattanókat kicsit össze kell nyomni, majd kifelé. Akkor megugrik kifelé az a pont. Nem tudom, mennyire öreg a ház, de nekem egy 2-3 éves háznál még elég sokat kibírt törés nélkül, szóval húzhatod, de azért csínján.
A led szempontból én is egy ellenállást javaslok.
Üdv!
-
Kernel
nagyúr
válasz
Ratman
üzenetére
Magam részéről inkább beiktatnék egy ellenállást, valahol elvágva a vezetéket, forrasztva, zsugorcsövezve.
Bár nekem szakmailag szentségtörés, de fórumon látok olyan tippeket is, hogy csak drótozni, zsugorcsövezni (tápventilátoros topik stb.).
Egy LED-nél viszont még egy ilyen "megoldás" is belefér, illetve ebben a körben biztonsági kockázattal sem jár, legfeljebb nem világít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest