- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akciókamerák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Google Chromecast topic
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Plazma TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_ricsi
veterán
válasz
Pazolini #13742 üzenetére
Én a HDD-ket nagyon nem használnám feszültség-teszter gyanánt, mert drága dolog lehet pótolni a meghibásodott darabokat.
Akkor már inkább az autó izzókészletéből egy 5W-os pilács, ráforrasztva két darab drót, aztán ha halványan világít, akkor 5V-ot találtál, teljes fénnyel meg 12-t."Mi lehet a gond?"
Az, hogy nem követted a rajzot!
Ezt például miért kellett: "1 be sem kapcsol; Ez az egyetlen kapcsoló, amit végig sata vezetékeken vittem végig:"
Világosan leírtam, hogy egy darab molex csati látja el mind a 4 kapcsolót, azaz mind a 4 HDD-t árammal." Lehet, hogy a 3,3V-os (narancssárga) vezeték miatt van ez? Mert azt, ugye, nem szakítottam meg... Megy tovább, mint a test-vezetékek (feketék )Meg kellett volna szakítanom???"
Használnod sem kellett volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- Thermaltake Toughpower SFX Platinum 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Cooler Master Masterliquid 360L CORE vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- EVGA SuperNOVA 750 G2L 750W 80 PLUS Gold
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest