- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen TV-t vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Szeretném lekoppintani ezt a fasza kis moddingot.Itt van több kép is Sajnos ma 4-5 óra próbálkozás után feladtam.... Nem vagyok jártas a fóliázás terén, tehát ez is gond lehet, mind amelett, hogy valószínű a fólia sem alkalmas a műveletre... A buborék mentesség elérését már sikerült kitapasztalnom, a gond a süllyesztett részeknél adódik.... Próbáltam hőlégfúvóval, de nem nyúlik annyit a fólia, és nem is ragad le tökéletesen a mélyedésekbe... A levegő mellett a nyúlás hiánya miatt nem tölti ki szépen, egyenletesen a süllyesztett részeket....
Valaki tudna nekem tanácsot adni... Milyen fóliát és hogyan lehet felrakni... Vagy esetleg ahol autó üveget fóliáznak ott tudnak tanácsot adni? Vagy megcsinálni....

Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Banggood
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest