- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Szeretném lekoppintani ezt a fasza kis moddingot.Itt van több kép is Sajnos ma 4-5 óra próbálkozás után feladtam.... Nem vagyok jártas a fóliázás terén, tehát ez is gond lehet, mind amelett, hogy valószínű a fólia sem alkalmas a műveletre... A buborék mentesség elérését már sikerült kitapasztalnom, a gond a süllyesztett részeknél adódik.... Próbáltam hőlégfúvóval, de nem nyúlik annyit a fólia, és nem is ragad le tökéletesen a mélyedésekbe... A levegő mellett a nyúlás hiánya miatt nem tölti ki szépen, egyenletesen a süllyesztett részeket....
Valaki tudna nekem tanácsot adni... Milyen fóliát és hogyan lehet felrakni... Vagy esetleg ahol autó üveget fóliáznak ott tudnak tanácsot adni? Vagy megcsinálni....
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic freezer 33 eSport duo green
- ASUS ROG STRIX 1000W Aura moduláris táp eladó /Garanciás/
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest