- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fujifilm X
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Egy gyártási hiba miatt nem bootolhatnak bizonyos Minisforum PC-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Üdv !
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kondenzátorok esetében megadott "125 C-on 5000 óra élettartam" ez mit is jelent pontosan ? Ennél a kártyánál [link] vetődött fel a kérdés, mert én erősen kétlem, hogy 125 fokon 5000 órát kibírna ez a kondi.
Illetve (a specifikáció szerint) milyen kapacitáscsökkenéssel bírja ezt ki, ekkor lesz 0uF ?
A topicjában is felvetődött a kérdés: [link]Illetve a másik kérdésem kicsit moddingos lenne:
Kaptam egy Compaq EVO D500 SFF használt irodai gépet (régebbi P4 alapú), aminek a házáról több helyen lekopott a festék, meg karcos. Fekete szinű a ház.
Ezeken milyen festék van gyárilag, vagy milyen festékkel érdemes kijavítani, azaz inkább ujrafesteni az egészet ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Arctic liquid freezer 360 II ARGB Black AM4, AM5-ös CPU-khoz!
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- 0 perces Cooler Master MasterBox MB600L V2 Tempered Glass! SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)! ÁRON ALUL!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- ID-COOLING Space SL360 White 360 mm ARGB CPU vízhűtés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest