- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
j0s3ph
tag
Lenne egy kérdésem! Notimat fogom moddolni, és elektronikába nem vagyok jártas, ezért hozzátok fordulok. EQ kijelzőt szeretnék készíteni ami természetesen egy jelre lép működésbe amit jack csatlakozóról nyernék ki. Kb 10-16ledböl álló szerkentyűre gondoltam. A kérdésem az lenne, hogy mien ledeket ajánlotok, színben tudom h volt külömbség van, special kékre gondoltam és a végén 1-2 pirosra, vagy ha jobbat tudtok akkor nekem az is jó. Meg hogy érdemes bekötni stb... Mint tudjuk a noti nincs megáldva nagy energia teljesítménnyel, ezért is fordulok hozzátok. Ha tudtok spec rajzokat linkeket, vagy bármien ötlettel tudtok szolgálni azt nagyon megköszönném!
JoSePh
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest