- Kompakt vízhűtés
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Milyen notebookot vegyek?
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mini-ITX
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
bogingrol #2239 üzenetére
Szia, elolvastam az utsó pár hsz-t és én is csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a gyemantkorongot, az csak ''parasztvakitás'' a modding klubban. Én is elég sokat daraboltam a gépem és én is a sima flexkoronghoz hasonlóval csináltam, csak persze kisebb és dremelhez való.
Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!
Egyébként nincs ebben semmi furcsa, oda is van irva a linknel amit beraktal, hogy fémnél keményeb anygokhoz, porcelan, kő, stb. Ha belegondolsz az üveget sem a fémhez való flexkoronggal vágják!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest