- Azonnali informatikai kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Plazma TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Tab S11 és Tab S11 Ultra: minden, amit tudni érdemes
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergo_pet
aktív tag
válasz
bogingrol #2239 üzenetére
Szia, elolvastam az utsó pár hsz-t és én is csak azt tudom mondani, hogy felejtsd el a gyemantkorongot, az csak ''parasztvakitás'' a modding klubban. Én is elég sokat daraboltam a gépem és én is a sima flexkoronghoz hasonlóval csináltam, csak persze kisebb és dremelhez való.
Nem kell félni nem kopik azért annyira, elég jól viszi ezt a vékony lemezt, ha pedig nem akarsz teljes készletet venni, keresd a kis hengeres dobozokat. Általában olyan dobozban adják, mint a filmeket ami a régi fényképezőkbe való, van benne kb 25-30 db, attól is fugg, melyik méret és melyik vastagság, mert ebből is van több. Amit a srác mondott, amin kivulrol latszanak a szálak, az az erősebb, vastagabb, tehát durvább dolgokra való, inkább egyenes vágáshoz, a másik a vékonyabb jobb a kanyarokhoz. Ja és ami fontos, párszáz forintról beszélünk! Ja igen és én sima barkácsboltban vettem, ahol lehet kapni flexkorongokat is, esetleg csavarboltban is megpróbálhatod. Sok sikert!
Egyébként nincs ebben semmi furcsa, oda is van irva a linknel amit beraktal, hogy fémnél keményeb anygokhoz, porcelan, kő, stb. Ha belegondolsz az üveget sem a fémhez való flexkoronggal vágják!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Parfüm topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- EA Sports WRC '23
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest