- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kókuszdió
üzenetére
Szia!
Ha ezzel a 3pines ARGB csatival van szerelve minden, akkor jó lesz.
Eredetileg azért nem írtam, mert meglátva ezt a ROG Herculx cuccot két dolog jutott eszembe:
1) Sehol nem találtam, hogy milyen interfésze van. A specifikációba a linkelt honlapon a fontos részek ott vannak, hogy Federal Communications Commission és az Industry Canada által hitelesített termék DE az nincs, hogy milyen táplálása, mennyi fogyasztása, milyen vezérlése van.
2) Elnézve ezt a cuccot nem gondoltam, hogy ezek az 1-pálcás kínai távirányítós dolgok szóba kerülhetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Elden Ring
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Diszkrét és olcsó kasztni érdekel-e? Ingyen MPL-el? Persze itt egy Kolink Nimbus Midi Házikó
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- GIGABYTE C200 Glass
- Chieftec CTG-450-80P 450W teljesítményű, 80+ minősítésű ATX tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Apple iPhone 16 Pro Max Black Titanium 100% akku / 8 ciklus iStyle Garancia 2028. 10. 19-ig
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest