Legfrissebb anyagok

PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Nerazim
őstag
Sziasztok!
Megcsináltam a kábelharisnyázást a tápomon, de valahogy nem az igazi, itt átlátszik azért a fekete kábel a fehér harisnyán. Kérdésem az lenne, hogy olvasgattam erről a paracord kábelről is, de nem egészen egyértelmű, hogy most ennek akkor a belseje tömör, mert használják kötélnek is mivel elég erős anyag, de akkor hogy lesz ebből kábelharisnya? Ez a képek alapján, olyan jó tömörnek tűnik és talán nem villanna ki alóla a kábel. Külföldről rendelném, pl innen ez jó lehet ? ezt rá tudom húzni a kábelre. Kábelfésűre hogy keressek? 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák

Új fizetett hirdetések
	- Thermaltake TOUGHLIQUID Ultra LCD Kijelzős vízhűtés!
 - Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
 - Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
 - NZXT Kraken Z63 280mm RGB WHITE (RL-KRZ63-RW) - Garancia
 - Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!

Üzleti előfizetők hirdetései
	- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
 - Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
 - ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest