Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Raspberry Pi
- Milyen egeret válasszak?
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Sziasztok!
Nagy gondom van: zajos lett a gépem.Kb egy hónapja vásároltam és a tápegység ventije nagyon hangos lett ez idő alatt... Értek a szereléshez, nem egy tápegységet is szétszedtem már, mindössze annyi kérdésem lenne, hogy szerintetek milyen ventire cseréljem le ami HALK.
Kétféle ajánlatot kérnék: egy pénztárcabarát és egy minőségi ajánlatot. Persze ajánlhattok akár többet is, de nem szeretnék 10-ért venni egy vacak ventit főleg emiatt, viszont nekem fontos az, hogy halk legyen.
Tápom: Corsair CX600, a konfigom meg a profilomban.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Eladó Modding tápkábelek!
- Újszerű iCUE H100i ELITE CAPELLIX RGB - Corsair iCUE H115i ELITE CAPELLIX RGB Processzor Vízhűtés
- Corsair Hydro X series XD5 white bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Samsung S23 128GB Fekete /+AJÁNDÉK ÜVEGFÓLIÁVAL/normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest