Új hozzászólás Aktív témák
-
Kgerely120
csendes tag
válasz
h.adam.92 #15658 üzenetére
Azt, hogy hova rögzíted a ventiket jól gondold át mert ha kihúzod a fiókot és nem ahhoz van rözítve a venti hanem mondjuk az oldallaphoz, akkor ugye kicsit feszülni fog
Én beáldoznám a helyedben a felső fiókot és abba tenném a tápot meg a vinyókat, dvd meghajtót (én már be se építettem). A bekapcsoló gombot is gondold át ha nem akarsz 3-4-5 ezerért gombot venni. Előlapi usb ha nincs máshol( nekem van a monitoron is 4 meg a billentyűzeten is 2), fejhallgató és mikrofon bemenet ha nincs a hangfaladon vagy valahol és használod is. Ezekkel én sokat szívtam mert olyan kialakítást nehéz csinálni fába mint ami a házon van. Ami még gond lehet az a táp vezetékeinek hossza. Nálam például nem ér el a 2 8 pines a vga-hoz ezért kell hosszabbító aminek a szállítási ideje min. 2 hét. Mert ugye ma Mo.-n nem egyszerű 8 pines pci-e hosszabbítót vásárolni
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- FÓLIÁS, szinteÚJ SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 512GB 1 év gar.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest