- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Acer notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Anaren91 senior tag Sziasztok. Már a gányolós topicpa megkérdeztem az embereket, hogy van e valami ötletük arra, hogy hogyan lehetne megoldani hogy a házamba beférjen egy Silver Arrow hűtő ami ventikkel elvileg 170 mm a házamba meg 163 mm es hűtő fér be max... Szal én arra gondoltam hogy fogom, kivágom az oldallapot ott ahova a hűtő esne és rakok rá valami keretet pl aluból hogy meg emeljem az oldalát kb 2 cm el és befedem vagy plexivel vagy valami ráccsal. Valakinek valami jobb elképzelés esetleg? A házam egyébként CM Elite 330 
 És még azon agyalok, hogy mivel úgy sincs optikai meghajtó a gépben kiszedem a takarólemezeket előről és befedem azt is mondjuk plexivel és teszek oda egy 12 v 14 centis ventit amit megvilágítanék neonnal, vagy alapból neonos ventit tennék be. A házam olyan mint a képen fekete de gondolkozom rajta hogy adok neki valami új színt Ez az első ventis megoldás kivitelezhető lenne szerintetek? Ez az első ventis megoldás kivitelezhető lenne szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez az első ventis megoldás kivitelezhető lenne szerintetek?
 Ez az első ventis megoldás kivitelezhető lenne szerintetek?