- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok. Már a gányolós topicpa megkérdeztem az embereket, hogy van e valami ötletük arra, hogy hogyan lehetne megoldani hogy a házamba beférjen egy Silver Arrow hűtő ami ventikkel elvileg 170 mm a házamba meg 163 mm es hűtő fér be max... Szal én arra gondoltam hogy fogom, kivágom az oldallapot ott ahova a hűtő esne és rakok rá valami keretet pl aluból hogy meg emeljem az oldalát kb 2 cm el és befedem vagy plexivel vagy valami ráccsal. Valakinek valami jobb elképzelés esetleg? A házam egyébként CM Elite 330
És még azon agyalok, hogy mivel úgy sincs optikai meghajtó a gépben kiszedem a takarólemezeket előről és befedem azt is mondjuk plexivel és teszek oda egy 12 v 14 centis ventit amit megvilágítanék neonnal, vagy alapból neonos ventit tennék be. A házam olyan mint a képen fekete de gondolkozom rajta hogy adok neki valami új színtEz az első ventis megoldás kivitelezhető lenne szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Metal topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- Android szakmai topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest