- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen processzort vegyek?
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Gamepad
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen notebookot vegyek?
- Nem okoz az adattárolón hibát a Windows 11 augusztusi frissítése
- IFA 2025: Éles hangon
Új hozzászólás Aktív témák
-
zarew
senior tag
válasz
moha21 #14409 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Mondtam annak a .... eladónak a conradban,hogy mihez kell és rajzoljuk be hogyan kell bekötni , de ennyit ért..Nekem az egyik ág direktbe kötése tetszik,mert most nem tudok hirtelen olyan 2 utas relét szerezni. Csak nem értem hogyan tudom a fázist bekötni a relébe, mert ügye ha fordítva dugom be a villásdugót....Vagy megjelölöm a dugót....Vagy miért baj,ha csak a nullát szakítom azon kívül,hogy ha megharapom a szivattyút megráz? Fogyasztani nem fogyaszt,csak hát áram alatt lesz. Vagy ha belinkelnétek a fent említett boltból egy megfelelőt akkor azt megrendelném,mert úgy is kell onnan rendelnem .
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD off topik: VGA, CPU, APU és minden, ami AMD
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Új verzió érkezett a Huawei MatePad 11.5-ből Magyarországra
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest