- Milyen monitort vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NiMH akkumulátor
- Milyen TV-t vegyek?
- iPad topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmisi99
addikt
válasz
Lompos48
üzenetére
Rendben. Egyébként egy nagyon fura hibába ütköztem. Megcsináltam a ledeknek az áramkört 2db led, 2v osak, 30ma áram erősséggel. Ennek megfelelően kapott 270ohm os ellenállást. Na de mégis iszonyat gyengét világított fogtam bedobtam egy 150ohm osat a helyére mondom ettől már világítani fog mint a nap, és nem egy fikarcnyit se változott a fényerő. Mindennek tetejébe valami fura kontakt hiba is van, hogy csak akkor világít ha a bőröm vagy valami fémtárgy hozzáér a ledek szigetelés nélküli részéhez, de nem muszáj úgy hozzáérnem hogy mindkét szárhoz elég csak az egyikhez is azaz a forrasztás jó. Itt egy videó róla hogy mire gondolok
[link]
A videó végén még elkezdem erősen hajlítgatni mozgatni hogy látszódjon hogy nem az érintkezés a gond.Egyéként itt egy fotó az áramkörről megvan jelölve az összes pólus. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3755, 91% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest