- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
hezso
aktív tag
Izé... Tonic igazat szól, sőt a diagnosztikám is megerősítette
(bár a panaszok egyértelműen erre utaltak).
Az a másik ugyanilyen teló lesz akkor a nyerő megoldás, ha ragaszkodó típus a hugod. Ha ugyes vagy valakire még rásózhatod a régi telót, sokaknál bejon, hogy ''ez csak szoftverhiba'', vagy hasonló. De használni nemigazán lehet így, már csak egyre roszabb lesz sajna. -
DVD_2_U
senior tag
Global GSM ... Debrecen, Bajcsy Zs. utca eleje. Itt csinálnak ilyen UH-s paneltisztítást.
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Bár nem ultrahangos javítás, de segítségetek kérném:
huginak van egy r210ese ami néha fogja magát és lemászik a hálózatról...Azaz mutatja hogx full térerő, és ott csengetem melőle, és azt mondja hogy a szám nem elérhető.
Ötlet???
[Szerkesztve] -
Hmmm, próbálkozz alkohollal, vagy desztillált vízzel, fogkefével érzéssel. Amit ezekkel nekem nem sikerült megjavítanom, azon az ultrahang sem segített, pedig van bőven tapasztalatom.
Egyébként víznél a legfőbb gond, ha utánna bekapcsolják. Mikor vízbe esik, szinte minden tel azonnal kikapcsol, és utánna javítható. De sokan vízesen még megpróbálják bekapcsolni, és olyankor hal be a telcsi. Gyakori jelenség, hogy sérül a flash tartalom, főleg Nokiáknál.
Ergo annyit akartam mondani, hogy ha nem értesz hozzá, akkor vidd be egy telefonboltba, ott lesz ultrahangos tisztító, és esetleg tartalmat is tudnak rá tölteni. -
szesa
senior tag
Hogyhogy elhajtottak a tmobiltol?
Nincs garancia az ott vasarolt telokra?
''Javitassal'' altalaban egyik se foglalkozik, csak a modult cserelik vagy uj gepet adnak.
--
Az ultrahangos modszerrol: ez valszeg mukodne a megtisztitast illetoen (egyszeruen letoredeznenek rola az oda nem illo reszecskek- mint a fogakrol a kovek...)
[Szerkesztve] -
szesa
senior tag
Az egesz panelt egyszerre szokatk cserelni, nemtom az arat de mondok egy peldat: 3510i-m nek 16k-ert akartak cserelni. Ugyanennyiert tobb ezer Ft lebeszelhetovel lehet megvenni az egesz telot ujonan...
-
Lunatic
aktív tag
up
-
Lunatic
aktív tag
up
-
shaft72
tag
Ha minden igaz, ezt az ''ultrahangos mosó'' nevű szerkezetbe kőne berakni, ami a hanghullámokkal szépen lebombázza a szutykot az alkatrészekről. Én ilyen max csak újrahasznosított alkatrészekkel kapcsolatban hallottam, hogy a fluxos-zsíros-szaros SMD-ket ilyen technológiával mossák le felhasználás előtt. Ilyet csinálnak, ha jól tudom a zala Flextronixban... az biztos viszont, hogy single telefont oda be nem viszel... meg arról sem tudok, hogy ''egybe telefont'' lehet-e javítani ilyen eljárással
-
_Volkovy_
nagyúr
Ha foltok vannak a panelen,akkor nem jósolok nagy jövőt a telcsinek.
-
Lunatic
aktív tag
Kolléganőm 6610-se kicsit fürdőzött a Jón tengerben.
Természetesen seképsehang, szétszedés, pucolgatás, száradás....ellenére is maradtak zöld területek a rézfelületeken.
A T-mobilnál elhajtottak, nem garanciális probléma, nem foglalkoznak javítással sem, de állításuk szerint vannak olyan cégek, akik képesek ultrahangos technológiával felülkerekedni az ilyen jellegű problémákon.
Van már valakinek ilyen jellegű pozitív tapasztalata? Hova érdemes vinni a kütyüt, mennyi esély van a sikerre, (van egyáltalán?) és köbö mennyibe kerül egy ilyen jellegű beavatkozás?
Gugliba érdemi infókat nem találtam, aki nálam ügyesebben keres, vagy kezében a megoldás ne legyen rest idebiggyeszteni azt a pár sort!
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech g920 F1 kormánnyal
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB titánszürke garanciával
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Meta Quest 3 128GB Virtuális valóság szemüveg!
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest