Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mrots

junior tag

válasz thomas77 #1977 üzenetére

"Az iPhone-ok nem kérdeztek semmit, csak ment rajtuk minden."

Kb ugyanezt tapasztaltam 2015-ben. Mindig csak androidom volt (marmint a 3220 korszak utan). Kirandultunk USAban az akkori baratnommel aki iphone-os volt. Barmit akartunk csinalni (fotozas, google maps, egy weboldal betoltese informaciokert stb) mindig kaptam elo a telefonom, szuttyogtem vele, de meg gyakorlatilag az app meg sem nyilt, mikor o az iphone-jan mar mondta a tutit vagy intezte amit kellett.

Tokom kivolt, 2016-ban a kovetkezo amerikai uton bementem egy apple boltba es vettem egy SE-t. Mondhat nekem barki barmit, de a teny az, hogy ezzel a telefonnal nincs pocsoles, nincs varakozas, nincsenek ilyen-olyan beallitasok amit at kell varialni, hogy valami menjen. Megfogod, oszt' megy. En mindig ilyen szethekkelos, custom romos, rootolt figura voltam, nyilvan ez iphone vilagban mar nincs, de oszinten megmondom: nem is kell. Sosem gondoltam, hogy a telefon lehet szimplan egy eszkoz is, ami pontosan es gyorsan kiszolgal engem amikor es ahogy akarom, mielott iphone-ra nem valtottam.

Új hozzászólás Aktív témák