Hirdetés
- OLED TV topic
- Kompakt vízhűtés
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Chieftec Vista ház: kisebb halaknak
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
válasz
martonl #1976 üzenetére
Na igen. Amerika nagyon más világ mobil szemmel is. Jó, hogy leírtad ezeket. Biztos lesz olyan (akár "read only") fórumozó, aki hasznosítani tudja majd ezeket az infókat.
Aki nem járt még arrafelé, az el sem tudja képzelni, hogy milyen buktatói vannak az ottani mobilozásnak.
Én is sokat tanultam a saját káromon.
- 3G-s telefon, amin nem ment az amerikai 3G (Nokia E52)
- 3G-s amin csak az At&t ment, de én akkor T-mobile-os kártyát vettem (Galaxy mini)
- 4G-s telefon, amin nem ment semmilyen amerikai 4G (Ace3)
- 4G-s amin nem ment az amerikai VoLTE (S7)
Ezek mind Magyarországon vásárolt globál piacos, hivatalos forgalmazótól vásárolt készülékek voltak. Aztán 2018 tavaszán volt nálunk egy magyar iPhone SE (első generációs) és ugyanebből egy amerikában vásárolt amerikai változat is. Na akkor láttam meg a különbséget az iPhone javára. Az iPhone-ok nem kérdeztek semmit, csak ment rajtuk minden.
Nagyon sokáig androidos voltam. Gyakorlatilag 2024 március óta vagyok iPhone-os. De az usában mindenképp az alma az ajánlott
Ha megnézzük az amerikai embereket, ők is iPhone-nal a kezükben rohangálnak.A sok út alatt rengeteg készüléket elcipeltem magammal. Mindegyik működött valamilyen szinten, de a legjobban az iPhone teljesített.
Azért a kedvencem mégis ez:
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One mobilszolgáltatások
- Call of Duty: United Offensive
- Linux kezdőknek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3000 Micro!
- Eladó GAMER Konfig I9-12900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX3080 10GB!
- Eladó GAMER konfig! I5-13400F 512B SSD 16GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Poco F7 Ultra 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max