Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Fujifilm X
- RAM topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Azonnali fotós kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomas77
senior tag
Ismét amerikai simkártyát kellett vennem egy út miatt.
Idén először a Tello virtuális szolgáltató e-simkártyáját fogom tesztelni. Ez a kártya az amerikai T-mobile 4G és 5G hálózatát használja. Roaming nincs, viszont VoWifi van, ami külföldön is működik. Ezt az utazás előtt le is tudtam tesztelni. Valóban működik. A megvásárolt percek nemzetközi irányban is felhasználhatók. Igen, magyar mobil és vezetékes is hívható vele.
A legolcsóbb csomag 5 USD. Ebben 100 perc lebeszélhetőség van. A legdrágább 25 USD, Itt korlátlan a net és a lebeszélhetódég is.
Ha nem utazol az USÁba, akkor ne vegyél adat csomagot, mert a roaming hiánya miatt azt nem tudod felhasználni. A hívás viszont hibátlanul megy VoWifin bárhonnan. 8 USD-ért korlátlan beszédet vásárolhatsz.10 USD kreditet lehet kapni, ha ajálással vásárosz. Katt ide a 10 USD-ért, vagy használd ezt a kódot: P35H8PQQ
Én egyszer használatos Revolut kártyával fizettem. Elkerülendő akármilyen többletköltség.
Ha utazol az USÁba, vagy akarsz egy gazdaságos VoWifi-s megoldást nemzetközi irányba, vagy csak egy egyszerűen megvásárolható e-sim kell, akkor érdemes kipróbálni a Tello-t.
Ha valamilyen regisztráció hitelesítéséhez kell Amerikai szám, akkor is használható a Tello.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest