Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• thomas77

senior tag

Ismét amerikai simkártyát kellett vennem egy út miatt.
    Idén először a Tello virtuális szolgáltató e-simkártyáját fogom tesztelni. Ez a kártya az amerikai T-mobile 4G és 5G hálózatát használja. Roaming nincs, viszont VoWifi van, ami külföldön is működik. Ezt az utazás előtt le is tudtam tesztelni. Valóban működik. A megvásárolt percek nemzetközi irányban is felhasználhatók. Igen, magyar mobil és vezetékes is hívható vele.
    A legolcsóbb csomag 5 USD. Ebben 100 perc lebeszélhetőség van. A legdrágább 25 USD, Itt korlátlan a net és a lebeszélhetódég is.
    Ha nem utazol az USÁba, akkor ne vegyél adat csomagot, mert a roaming hiánya miatt azt nem tudod felhasználni. A hívás viszont hibátlanul megy VoWifin bárhonnan. 8 USD-ért korlátlan beszédet vásárolhatsz.

10 USD kreditet lehet kapni, ha ajálással vásárosz. Katt ide a 10 USD-ért, vagy használd ezt a kódot: P35H8PQQ

Én egyszer használatos Revolut kártyával fizettem. Elkerülendő akármilyen többletköltség.

Ha utazol az USÁba, vagy akarsz egy gazdaságos VoWifi-s megoldást nemzetközi irányba, vagy csak egy egyszerűen megvásárolható e-sim kell, akkor érdemes kipróbálni a Tello-t.

Ha valamilyen regisztráció hitelesítéséhez kell Amerikai szám, akkor is használható a Tello.

Új hozzászólás Aktív témák