- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Soma01
veterán
válasz
szoke12 #45990 üzenetére
Az EQ és az iQ Telenoros, az biztos. Náluk, a korlátlan csomagok jöhetnek szóba a te esetedben. Az iQ-nál úgy tudom, hogy nincs belépési díj és tagsági sem, de kell egy meglevő előfizető ajánlása. Az EQ-nál egy tízes a beugró és ennyi. Itt a havidíj 5000 Ft felett van kicsivel. Az iQ havidíja meg 5000 Ft alatt van picivel.
Szerintem a Triconnect is Telenoros, de ott magasabb a havidíj. Ott nem tudom a részleteket. De fent van az oldalukon szerintem. -
szoke12
őstag
Sziasztok!
Jelenleg Vodafone HomeNet+ mobilnetet használok. Albérletben lakunk, vezetékest nem köthetek be, úgyhogy mindenképp mobilnetnél kell maradjak.
Viszont a Vodafone hálózata az utóbbi időben annyira leromlott itt, hogy konrétan napközben használhatatlan. A 4G routerben levő kártyámmal is, de a vodás telefonomon is 2-3Mbit körül van a letöltés. Home-Office-hoz ez elég gyenge.
Kipróbáltam a telenor csomagjait is, ott a lefedettséggel nem volt gond, viszont így hogy jó ott a sávszél, meg egyre több net kell a munkámhoz, elfogyott a 60 giga 20 nap alatt...
És akkor hosszú felvezetés után:Olyan mobilnet szolgáltatót/csomagot keresnék, amelyik a Telenor hálózatát használja, és korlátlan, vagy nehezen elhasználható adatmennyiséget biztosít! (nekem kb 200 GB a max, ami kellhet)
Olvastam az összefoglalót, hogy van IQ, meg EQ, meg Triconnect, de nem egyértelmű, hogy most melyik, melyik hálózatot használja. Vagy ezt megrendeléskor én döntöm el?
Egyébként a Triconnect 1000Gb-os csomagja szimpinek tűnik. Van róla tapasztalat? -
punisher1
aktív tag
Sziasztok!
Esetleg van valakinek multiflotta blue?Érdekelnének a vélemények,hogy megbízható-e valamint milyen a net sebessége?Előre is köszönöm!
-
martonl
senior tag
válasz
martonl #45955 üzenetére
Írtam, hogy az április 28.-án, app.-ban aktivált 10GB ajándék mobilnetem eltűnt. Ezt szóvá tettem az ügyfélszolgálaton. Meg is jött a válaszuk:
"Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy a 10GB-os promóció azon (vállalatunkkal közvetlen elektronikus kapcsolatban álló) ügyfeleink részére érhető el, akik szolgáltatásaikat a Telekom applikáción keresztül is tudják módosítani. Önök egy egyedi, nagyon kedvezményes díjcsomaggal rendelkeznek. Ebben a konstrukcióban a 10GB plusz adatforgalom lehetőségét
nem tudjuk biztosítani." -
Dracula72
senior tag
válasz
RoyalAirForc #45978 üzenetére
Korlátlan az igaz, de korrektnek nem tudom nevezni.
Egy hazudozó, időt húzó és nem törődik a tagokkal. -
Marcsello31
őstag
válasz
RoyalAirForc #45978 üzenetére
oks, köszi hogy írtál. Akkor valóban működhet a dolog.
-
RoyalAirForc
aktív tag
válasz
Marcsello31 #45966 üzenetére
Én is megerősítem, hogy az iQPro korlátlan és korrekt.
-
Marcsello31
őstag
Szia! köszi!, Azért ez így nagyon korrekt, Nekem nem a sebesség a fontos, lehet akár 3 is, vagy 100 is, csak ne legyen forgalom korlátos, Megnézem a számlakontrolt is, Akkor a tplinkes router elfogadja a simet, ezért van baj a forgalom korlátos csomagoknál, hiába a 4gé, ha pl hiper gyorsan nézel egy filmet vagy le töltesz valamit, annál azonnal annyi is a dolognak
. Várok a dologgal, de a többi közül még tán ez az ami még megfizethető, a routered antennás?! veszi a mobil jelet is? Nekem valahol mindegy hogy 3 vagy 4gé. csak 2 ne.
-tudok olyan helyet, ahol még az sincs.
-
4Grider
nagyúr
válasz
Marcsello31 #45972 üzenetére
Mobilnetről van szó, így az 5 Mbps feletti sebesség nem garantálható, hiszen elég sok változó az, ami az aktuális helyen a pillanatnyilag elérhető maximumot meghatározza. Csomó helyen pl. nincs is 3G, csak 4G van...
-
ajapi
tag
válasz
Marcsello31 #45946 üzenetére
Számlakontroll. Táblázatban nézd!
-
válasz
Marcsello31 #45972 üzenetére
Emailban kapod a díjbekérőt,utalva kell kiegyenlíteni a számlát.
Én mértem már 110/55-es sebességet.
Én egy TP-Link M7450-ben használom. -
Marcsello31
őstag
válasz
Mikulásbá #45971 üzenetére
Hali! Köszönöm hogy válaszoltál! Ez azért bíztató, gondoltam hogy térerő/leterhetség függő, ha már 5 mega fölött van a sebesség már jó. Értem, akkor még nem kaptál úgy mond "meglepit a korlátozás végett". buta kérdés: online is lehet fizetni a számlát? gondolom igen.
Én egy modemes routerba raknám a simet, ami antennás, talán lát 3gét ha 4et nem is. Nekem tényleg nem a sebesség a lényege. Köszi hogy eddig is válaszoltálsokat segítettél a döntésben.
-
válasz
Marcsello31 #45970 üzenetére
A sebesség sok dolog függvénye,de igen,a névlegest tudja.Semmi nem jön,ahogy már írtam,teljesen korlátlan,mindent lehet!
-
Marcsello31
őstag
válasz
Mikulásbá #45969 üzenetére
Hali! És amióta használod, nem kaptál smst, hogy sebesség lassítás, csökkentés, stb? Én is a korlátlan csomagra hajaznék, még mindig megfizethető lenne, a többihez képest, nem is piszkálásképp írtam amit, csak óvatos vagyok, Gondolom amikor volt van időd, akkor rendesen nyúztad/od is ezt, itt "10giga fölöttre gondolok", vagy iptv. De akkor nem átverés, erre voltam kíváncsi. Viber miatt kellene, facebook, chat, oldalak, meg néha youtube stream nézés. De a viber lenne a lényeg, még csak nem is torrenteznék rajta, arra ott a kábeles net otthon. Ez hordozásra kellene.
Sebbessége is meg van?
-
válasz
Marcsello31 #45968 üzenetére
Igen,teljesen korlátlan,nekem még a régi (3882 Ft) áron.Nekem az van,a többit nem tudom,de szerintem azok is rendben vannak.
-
Marcsello31
őstag
válasz
Mikulásbá #45967 üzenetére
Elvileg az lenne, neked is ilyened van?! Vagy van itt olyan akinek igen? leginkább böngészésre, esténként filmnézésére, napközben viber, néha hívásra kellene, a komolyabb dolgokat leszedem otthon, csak a kapcsolat végett kellene korlátlany nyekk. De akkor tényleg az ahogy ígérik.
NET adatTARIFA árak az 5%-os ÁFA tételt TARTALMAZZÁK:
4 GB adat+net (300 Mbps): br.1402.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=3GB>.
7 GB adat+net (300 Mbps): br.1898.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=4GB>.
13 GB adat+net (300 Mbps): br.2435.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=5GB>.
24 GB adat+net (300 Mbps): br.3469.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=7GB>.
50 GB adat+net (300 Mbps): br.4626.-Ft (ha elfogy, akkor korlátlan 66Kbps) <EU=9,5GB>.
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.4931.-Ft <EU=2.5+3GB>.reálisak a listák amiket elmentettem annó?
-
válasz
Marcsello31 #45966 üzenetére
Ha ez az iQPro,akkor teljesen korlátlan.
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Mielőtt csapdába esnék, és megenné a maradék agysejtjeimet az ideg, használ itt valaki közülünk ilyen csomagot ilyen árban?!
Teljesen korlátlan adat+net (150 Mbps): br.4931.-Ft <EU=2.5+3GB>.
Akinek ilyenje van írhatna nekem, hogy tényleg korlátlan e, még 30giga felett is e. Nem merek bele vágni a dologba mert egyszer már megszívtam máshol. 4 hónapra keresek megoldást, míg nem leszek idehaza de ha fullhd youtube filmet néznék azon, ott hamar elsuhannak a gigabyteok.
A választ köszi előre is, "kérdés: akik ezt, vagy hasonló korlátlan netet használnak, volt e gond pl 20giga fölött?! Volt olyan hogy azt reklámozta, hogy korlátlan net, aztán jött a meglepi sms...Másnap.
.
-
Soma01
veterán
4.931 Ft a korlátlan net az iQ-nál. Nem kell hozzáadni az 1575-höz semmit, mikor ki akarod számolni egy csomag árát. (eleinte engem is megzavart) Az az 1575 Ft, a 4GB ára adatkártya csomagnál. E helyett jön a korlátlan net esetén a 4931 Ft. És ha például a 24 gigánál nézzük, akkor pedig a 3469 Ft.
Kicsit rossz a táblázat, mert úgy néz ki, hogy az eleve 4 gigás adatkártyához is lehet rendelni a 4-es csomagot. De persze ez nem így van. Az a sor még kizárólag csak a hanghívásos csomagra vonatkozik. Az attól nagyobb adatcsomagok választhatóak az adatkártya csomag-hoz/-nak és persze a hanghívásos csomaghoz is. -
Gzolo
senior tag
válasz
Marcsello31 #45950 üzenetére
Én a Triconnect-nél rendeltem adatkártyát 1000 GB nettel (nálam ez bőven korlátlan kategória ) , havi 7ezer, emailt kedd reggel küldtem nekik az igényről, szerdán már hozta a futár a kártyát .
Amúgy ők miért nincsenek egyik listában sem? A sokat szidott Iqpro árában van a net, akinek csak net kell nincs egyszerűbb.
Olyan helyen lakom ahol csak mikrós net van (100 méterrel előttünk ér véget a Telekom kábele ) , 60-70 Mbps tempót tud a Telenor hálózata szerencsére, de az is lehet, hogy a routert a korlát és tudna meg többet is.
-
martonl
senior tag
Kicsit megroggyant a bizalmam a "pink" Multiflotta, de inkább a Telekom iránt. Flottán belül díjcsomagot váltottam, amit havonta egyszer meg is lehet tenni. Erre eltűnt az ajándék 10GB mobilnetem. Ráadásul még az előző csomag netcsomagját látom az appban és weben is. Kíváncsi leszek, ezek után mit fognak majd számlázni. Ügyfélszolgálattal beszéltem, állítólag utánanéznek. Persze, ajándék (netnek) lónak ne nézd a fogát, de azért akkor is...
-
R a y
senior tag
válasz
cipofuzo87 #45951 üzenetére
Tényleg hányinger a stílusod.
-
rotkeroknatk
csendes tag
Sziasztok!
Megnéztem a táblázatot, és ezzel kapcsolatban szeretném jelezni a vezetőség felé, hogy a Forensis árak már nem aktuálisak. Ha kell segítség, privátban kereshettek...
-
zagloba
aktív tag
válasz
Marcsello31 #45950 üzenetére
Ajánlottam két flottát is ahol van tényleg korlátlan net! Nézd meg az árakat ,de lehet találsz más flottát is a táblázatban ami neked szimpatikusabb!
-
cipofuzo87
tag
válasz
nyisziati #45949 üzenetére
Csak arra kértelek, hogy ne személyeskedj/minősíts valakit azért, mert ki akarja használni a technika legújabb lehetőségeit.
Elbírja a hálózat. Az 5G nagyjából 10x akkora sávszélt tud adni, mint a 4G. Ha 4G(+)-n "engedélyezett" egy hónapban letölteni ~10GB-ot, akkor 5G-n ~100GB-ot (nagyjából idén még tizedannyi felhasználóval), torrenttel egyáltalán nem szürkezóna, és nem fogom a kedvedért elszégyellni magam. Most látom, hogy vannak 150GB letöltési korláttal rendelkező mobilnetek, amit bárki megvásárolhat publikusan . Akkor te mit jössz ezekkel a hülyeségekkel? Lol: "vészterhes időben" (hogy jön kapcsolódik ez ide?), "ezért tart itt az ország, politikusok, kihasználni, szürkezóna". Nyugodj meg, nem kell felkapni a vizet. -
nyisziati
veterán
válasz
cipofuzo87 #45944 üzenetére
1) honnan tudod, hogy 0-3 ember használja ezt a cellát? Folyamatosak a kérések az okostelefon ajánló topikban 5G képes telefonokra és a szolgáltatóknál is megnőtt a kereslet. Rövid időn belül ez biztosan változni fog.
2) a torrent az nem a "csutkára való kihasználásról" szól. Arról nem beszélve, hogy az elméletileg elérhető sávszél 4G-n köszönő viszonyban sem volt a gyakorlatban mérttel.
3) mi a biztosíték arra, hogy a későbbiekben, ha jelentős lesz a terhelés, te önként lemondasz a "csutkára való kihasználás"-ról?Az utolsó mondatod meg elképesztő. Berontasz ide, hogy neked segítség kell, hogy egy publikus hálózatot "csutkára kihasználj" OLCSÓN, torrenttel, ami minimum szürkezóna, majd amikor ezt szóváteszi valaki, hogy egy vészterhes időben ez mennyire rossz hozzáállás, akkor még neked áll följebb.
Na ezért (is) tart itt ez az ország.
Mert a politikusok ugyanezt csinálják a maguk porondján, a cégvezetők így használják ki az embereket stb. -
zagloba
aktív tag
válasz
Marcsello31 #45946 üzenetére
Itt nem kapsz senkitől sem simkártyát!
Ellenben ha megnyitod az összefoglalót, ott megnézheted mik az ajánlott flották! Egyébként az IQ és EQ flotta szokott a legkedveltebb lenni! Telenor hálózatát használják! Magyarországon belül ha elhasználtad a csomagod nem tiltanak le csak csökkentik a sebességedet! De azt mondják még így is használható!
-
Marcsello31
őstag
Sziasztok! Itt lehet igényt tartani, korlátlan mobilnetes Simkártára? Ha igen kinél? Az írhatna nekem üzit! Köszi! Nálam nem a sebesség a lényeg, hanem a korlátlanság.
-
válasz
cipofuzo87 #45944 üzenetére
Jelenleg a Vodafone 5g lefedettségében laksz?
-
cipofuzo87
tag
válasz
nyisziati #45940 üzenetére
5G-n akarok, amit még alig használ valaki. Ha feltesszük, hogy 5G-n 1Gbps sávszél elérhető, akkor 100GB adat = 800Gb, magyarán egy hónapban kemény 800 másodpercig, napi 27 másodpercig csutkára ki szeretném használni a hálózatot, amit körülbelül rajtam kívül még jelenleg 0-3 ember használ ebben a 200m-1km sugarú cellában. Légyszíves ne személykedj a továbbiakban, köszi.
-
nyisziati
veterán
válasz
cipofuzo87 #45924 üzenetére
Azért ez már gyökérség, remélem te is érzed. Alig bírják a szolgáltatók a terhelést, néhány megabiten mennek a kapcsolatok, te meg torrentezni akarsz 100 gigákat?!
-
gboszi
senior tag
válasz
6G nem jó?
-
oszy
veterán
Amennyire tetszett a dpi, most annyira nem. Vagy telenor. Írtam nekik levelet, hogy ugyan egészítsék már ki a netem, mint tavaly is tették. De nem akarják. 400 MB pedig már kevés. :/ Ráadásul tegnap 9 MB-ot mutatott, ma meg 15-öt. Nem is értem. Mivel termeltem vissza?
Ma írtam, hogy 5 számot át fogok máshoz vinni ha nem születik 2 számra egyezség.
Ha nem születik, akkor tényleg keresnem kell valami jó flottát.Ami tetszik az excelből az az olcsopercdij.hu, de a weboldaluk nem megnyerő. Az EQ és IQ Pro-ról pedig olvastam rosszakat. Vagy ez utóbbi már változott pozitív irányba?
Az unitasflottáról mit lehet tudni? Szimpatikusnak látszik az is. Az árai mindenképp.
-
4Grider
nagyúr
válasz
1., A Vodánál elég jó hálózatmenedzsment van, a torrentet kiszúrják és honorálják.
2., Nem adnak publikus ip címet korlátlan mobilnethez. -
válasz
Ha találsz, írd meg.
Frissítem az összefoglalót. -
cipofuzo87
tag
- Hello, melyik a legjobb Vodafone-os flotta, ahol van 5G, korlátlan nettel?
Torrentezni, és 100-1000GB között adatmennyiséget akarok letölteni havonta.
- Ha torrentet titkosítom, FTP portján futtatom és lekorlátozom max 2 fel-4 letöltő szálra, akkor is levágják, hogy P2P?
- Homegateway az Huawei CPE Pro lenne -
Soma01
veterán
válasz
ad4m1337 #45913 üzenetére
Igen. A flottából való kilépéskor ingyen vissza kapod a számodat.
Becsődölés esetén sem 100 hogy bukja az ember a számát. Ezt tőlük kell megkérdezni.Szerk.
Szerintem is valahogy úgy lehet, hogy ha az adott szám számlafizetője te vagy és nincs tartozásod, akkor a szolgáltató a nevedre írja, ha gond van a flottával.
-
nimfas
addikt
válasz
w.miki #45907 üzenetére
EQ: Szerződést kérd e-mailben. Én 6 számot vittem be tavaly év végén.
E-mail-ben jött a szerződés, aláírattam mindenkivel, scanneltem. Belépési díj utalás.... E-mail-ben visszaküldtem.
Sajnos a meghatalmazást postán kell küldeniük, gondolom a postai címet ezzel ellenőrzik vagy nem tudom én sem. De ezzel a meghatalmazással mehetsz a szolgáltatóhoz és ha már náluk van a számod akkor tudják beállítani hogy a flottához tartozz, erre kapsz időpontot.
Amíg a számod másik szolgáltatónál van addig nem tudod intézni ezt. Nálam kb 1 héten belül lezajlott. Hogy a Telenor mikor teszi át a számot a flottába az már nem a flotta hibája, ha tökölnek vele -
Soma01
veterán
válasz
w.miki #45903 üzenetére
Először meg kell történnie a számhordozásnak. Ez, ahogy írtad, 15-én lesz. Utána tudnak betenni a flottába, mert akkortól van már a Telenornál a számod. Addig nem tudnak lépni. Most csak te tudod intézni a számhordozást, mert a te neveden van. Akkor lesz sikeres a hordozás, ha mindkét szolgáltatónál ugyan azokkal az adatokkal vagy nyilvántartva. Ha e közben a feltöltőkártyás, ideiglenes, Telenoros számodat (sim kártyádat) átíratnád a flotta nevére, akkor meghiúsulna a hordozás, mert nem egyezik az előfizető. Tehát 15-e után lehet ezeket intézi. De készülni kell rá. Azaz kb. 1 hétig feltöltőkártyás leszel. Kb. ennyi időre töltsd fel az egyenlegedet a Telenornál. Ennyi idő kb. a szám/kártya átírás a nevedről a flotta nevére.
-
Soma01
veterán
válasz
4Grider #45899 üzenetére
Hol kellett volna? Eddig nekem nagyon jó a tapasztalatom velük.
De kíváncsi vagyok mi a te véleményed róluk!w.miki
Ezek szerint még nincs a Telenornál a számod. Előbb ott kell, hogy legyen, aztán tudják intézni. Ha nem valósul meg a hordozás, akkor nincs mit intézni. Ebből következik, hogy egy ideig feltöltőkártyás leszel a Telenornál.
Én új számot kértem, nekem máshogy mentek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest