Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv61us
őstag
hat jo meccs lett, pedig az elso inning utan ugy tunt minden eldolt, eleg lassan is folydogalt, aztan viharos hajra, tulkeppen a dobot sajnaltam, akkor jott be es rajta ment ela meccs
aVB topikos ugyet mar tegnap lattam, csak azert nem reagaltam le, mert en sem irok oda mar
az nem baj ha az ewmber fiatalon elfogult, ezert nem is vartam targyilagos velemenyeket, nem is voltak,
es hat amellett hogy nem igazan azt latjak ami tortenik, meg alapveto dolgokkal sincsenek tisztaban sokan
az a sarga lapos story nagyon jo volt
valaki kap egy sargat aztan 5 meccsel utana meg egyet es akkor eloveszik a konyvelest es bejelentik ez a masodik sargaja volt, ezert piros
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- Air Jordan 1 Retro High OG GS Black/Medium Grey-White, 44,5 méret
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro 64GB Space Gray / Szép állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest