Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
darvinya
titán
válasz
janinitez45 #2298 üzenetére
Mint írtam, csak egyesítéssel.
A feliratot pedig át kell írni arra az időpontra a kezdését, mikor akarod, hogy megjelenjen. -
janinitez45
tag
válasz
janinitez45 #2296 üzenetére
Sziasztok !
Úgyebár azt írtam utóljára hogy sikerült , hát igen is meg nemis !
A lényeg az lenne hogy adott a virágbolti blueray film . Ezt rámásoltam a külső vinyóra majd bedugtam az okostv-be . A film felvan ugyebár fejezetekre osztva ezt látja a tv, csak az a baj hogy minden fejezetnél megáll a film . miként lehetne megoldani azt hogy a film folyamatosan menjen és hogy csak a bővített részeknél a forced felirat legyen rajta ?
-
Leelou
tag
Sziasztok,
Nekem különösebb kérdésem nincs, mert szerencsére pár oldalt visszaolvasva meg is találtam rá a választ. Köszönöm a sok-sok szakszerű javaslatot, amiket írtatok videószerkesztést illetően! Órák óta kerestem a megoldást, de hála nektek, végre sikerült.
-
darvinya
titán
válasz
janinitez45 #2294 üzenetére
1 file több fejezetre osztva, vagy több file fejezetenként?
MKVtoolnix-el mind2t megoldható.
1. fejezeteket törölni
2. több file-t egy mkv-ba rakni -
janinitez45
tag
Sziasztok !
Bluray filmet nem játsza le a tvm külső vinyoról , minden fejezetnél meg áll . Őssze lehet fűzni a fejezeteket valamilyen progival ? Vagy átkonvertálni minőségvesztés nélkül ?
Maradok Tisztelettel !
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2289 üzenetére
A fájl neve „ac3.VOB” A kiterjesztés tehát VOB. Nem tudom, hogy mivel konvertáltad. Azt kéne megmutatni, amikor mented exportáláskor, hogy mi van beállítva. Akkor talán többet tudnék mondani, mert az, hogy én azt mondom, „szerintem VOB”, te pedig azt, hogy „szerintem nem VOB”, érdemben nem lendíti előre a problémamegoldás.
Amúgy ha tényleg érdekel a megoldás még, akkor folytassuk az Audacity topicban.
-
darvinya
titán
válasz
rapidsquirel #2291 üzenetére
Ilyenkor elindítva van hang?
De tovább Audacity topikban kellene folytatni.[link] -
darvinya
titán
válasz
rapidsquirel #2289 üzenetére
Adj egy AudaCity-s Screenshot-ot mikor betöltötte a file-t.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2287 üzenetére
A VOB videofájl, és olyat hiába mentesz Audacity-vel. Nem is tudom, hogy tudtál VOB-ot menteni vele, de az a fájl bármi, de nem VOB, mert azt csak videoszerkesztők tudják.
Tehát a VOB nem hangfájl, nyilván azért van nagy némaság és sistergés. Ha AC3-at akarsz menteni, akkor Exportálásnál az AC3 opció válaszd. És ha lehet, ne legyen monó.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2279 üzenetére
-
darvinya
titán
válasz
Annyi lemaradt, hogy ha AC3 5 sávból áll akkor mindegyiket kell kijelölni és úgy exportálni.
Mert ha a Mono 5 sávból csak 1 használ, de a többi használatlan sávot állítod át és azt mented, akkor nincs hang csak sistergés.
Legjobb ezeket egyenesen törölni és csak azt az 1 sávot megtartani és sztereóvá duplikálni. -
Locsi
senior tag
válasz
-
darvinya
titán
-
rapidsquirel
aktív tag
válasz
BonFire #2277 üzenetére
Nem vagyok b@lfax, nem a cseh kettőt nézem.
Világosan elmondtam, hogy a lementett hang "sistereg", honnan tudjam mitől, azért kérdezek?! Semmi mást nem csinálok, csak azt és úgy ahogyan kell.
Locsi: Köszi, azt már próbáltam, az audio fájl alá belinkeltem a 23,976-os txt-t, így sem jó, időzíthetetlen,folyamatosan csúszik a hang. Egy mono ac3-as hangfájlról van szó.
-
Locsi
senior tag
válasz
rapidsquirel #2276 üzenetére
Nem kell ennyit variálni, visszaolvasol a topikban, én írtam megoldást erre. Maga az mkvtoolnix is alkalmas erre. Az audio fájlnál kell megadni a strech résznél pl 25000/23976 formában.
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2276 üzenetére
Hogyhogy sistergés meg kattogás??? Mit csinálsz te?
Világosan leírtam, hogy Effek–►Change Speed. Ettől nem kéne neki sisteregnie!
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2274 üzenetére
Effekt –► Change Speed
Itt az ablakba bekopizod az általam kiszámolt értéket és leokézod. Hozzáteszem, hogy kurva rossz matekos vagyok, és tessék utánaszámolni a 23,976 és 30 (netalán 29,975!) közötti különbségnek, hogy ténylegesen hány %-kal kell lassítani!
-
BonFire
veterán
válasz
rapidsquirel #2272 üzenetére
Például Audacityvel. 0,20043333333333333333333333333333%-kal kell lassítani a hangot.
-
rapidsquirel
aktív tag
Sziasztok!
Időzíteni szeretnék, két külön forrásból, hangot egy MKV fájlhoz.
Az MKV 23,98FPS, a hang 30 FPS.
Hogyan tudom ezt megtenni, milyen programmal?
Köszönöm! -
Multibit
nagyúr
válasz
closedown #2267 üzenetére
A tévéd lejátszója 8 perc 20 másodpercig hiba nélkül viszi a filmet és csak azután áll le? Ha így van, ez nem hiszem, hogy egyszerű kodek gond. Nem lehet, hogy azon a ponton a beépített lejátszó számára extrém magas a full bitráta a filmben? Más adathordozón is próbáltad lejátszani, akkor is ugyanazon a ponton áll le a lejátszás?
-
closedown
csendes tag
Van egy .mkv kiterjesztésű fájlom, sajnos a TV-m lejátszója (LG LA620S) 8:20-nál befagy vele és nem megy tovább valamint bele sem lehet tekerni a fájlba. Számítógép hibátlanul lejátssza.
1. Mi lehet a hibája?
2. Van progi, amivel meg lehet javítani, anélkül, hogy romlana a minősége?
3. Melyik ez a progi??Köszi előre is minden választ.
-
darvinya
titán
válasz
Old Gyfland #2264 üzenetére
Mint írtam, hogy használj 3D-hez ixd/sub-ot.[link]
-
Old Gyfland
tag
-
darvinya
titán
válasz
Old Gyfland #2262 üzenetére
Használj srt -t vagy ixd/sub -ot(erre a legjobb AviAddXSub program)
-
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Segítségre lenne szükségem. Harmadik napja küzdök, hogy 3D-be konvertáljak egy feliratot és az istenért sem jön össze.
Próbáltam több féle képpen a 3D subtitler progival, mekaptam a sub filet, sup filet, de egyiket sem látja sem a TV (LG), sem az Asus mini. Egy másik progival ssa filet kaptam. Azt látja, középre is teszi. Sajnos csak addig amíg nem kapcsolom át 3D-re. Akkor szét dobja.
Tudna valaki egy 'szájba rágós" leírással segíteni?
Előre is köszönöm. -
Multibit
nagyúr
Lásd milyen jó vagyok hozzád, a kedvedért letöltöttem ezt a ... (majdnem mondtam, hogy, mit)
Újra muxoltam, az eredményt néztem kb. 3-4 percig, de nem tapasztaltam semmilyen hibát.
Most megint muxoltam, kihagyva az egyik hangsávot. Éppen tesztelem (max. 3-4 perc). Megint csak hibátlan.
Szinte biztos, hogy nálad van valami szoftver-, vagy hardverhiba. Mkvmerge GUI v7.1.0 64bit programot használtam. -
ancsan
csendes tag
Ezt a filmet nagyon nem szereti az mkvmerge GUI.
4 Muxolásból 3 nem jó. Hiba általában mindig a film elején van. Kép és hang hiba is.Csak azt nem értem elvileg nem kódol újra semmit, hogy csinálhat hibát.
Utolsó rossznál kíváncsiságból nem vettem ki semmit csak Muxoltam.ORIGINAL TITLE..: Resident Evil
HUNGARIAN TITLE.: A kaptar
GENRE...........: Action | Adventure | Horror
RUNTIME.........: 1h40m36sFORMAT..........: MKV
VIDEO CODEC.....: x264 | 2pass | High L@4.1
FRAMERATE.......: 23.976 fps
BITRATE.........: Variable ~ 4700 kbps
RESOLUTION......: 1280 x 694 (1.844:1)
AUDIO...........: Hungarian DTS 768 kbps 5.1 ch | English DTS 768 kbps 5.1 ch
SUBTITLES.......: Hungarian full @ UTF-8SIZE............: 4.36 GB
COMPACTION......: -
RELEASE DATE....: 2011.05.15.Source..........: BD50 CEE
x264 info.......: x264 [info]: frame I:6785 Avg QP:19.27
x264 [info]: frame P:38782 Avg QP:20.26
x264 [info]: frame B:99030 Avg QP:21.52 -
ancsan
csendes tag
Valaki tudna nekem mondani olyan programot mint az mkvmerge Gui?
Könnyen kezelhető program érdekelne.Köszönöm!
-
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Ezt az mkvmergeGUI 7.3.0 csinálja: Tags for track ID 1 (7 entries).
Annyit csinál belőle ahány hang, videó, felirat van.Valaki nem tudja mi lehet?
Tökéletesen működnek a filmek csak kíváncsi vagyok mi lehet. -
ancsan
csendes tag
7.3.0-as verziónál is ugyanúgy megcsinálja a hibát. De lehet az a baj, hogy külső winchesterről akarom átmuxolni egy másik külső winchesterre?
Ezek a hibák általában a filmek elején vannak az első percekben. -
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni?
Lenne egy kis problémám MKV filmekből kivágtam a felesleges hangsávokat mkvmerge GUI 6.3.0 programmal és most erre nem egy filmben egy pontnál megszakad a film és tovább lép. Ez a pont ez fix helyen van de az eredeti MKV verzióban meg nincs benne. Amúgy azon kívül a filmekben képhiba meg semmi más nincs.
Mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Melyik tápegységet vegyem?
- Filmvilág
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest