- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- OLED TV topic
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
- 

csjohnny tag válasz  janos.cs

üzenetére janos.cs

üzenetére18.00-tól mostanáig az MK908-val foglalkoztam.Nagyobb sikerrel mint gondoltam.Igaz vannak hiányosságok. 
 Amit próbáltam :
 -kézhez kapott rom nem rootolt, ill. csak pre rootolt.(Sixaxis controller nem fut)
 -Logitech C170 webkamera kép és hang egyaránt van Skypon.
 -Wifi Szerintem javult az MK808B-hez képes, Kiváló még sosem volt, pedig az MK808B is ugyanott van
 -BT remekül működikRoot miatt feltettem Finless Bob 1.5 Romját Andriod 4.2.2 
 - Camera , Wifi , BT ugyanúgy megy mint a gyári romon
 - Viszont hiába van a build.prob-ban Samsungra nevezve az MK908 pl Real Racing 3-at, Anysoft Keyboardot a Playről nem engedi telepíteni, mert nem támogatott eszközöm van (végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen) (végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen)
 - virtual_touchscreen.ko fájlt az istennek sem tudom automatikussá tenni hogy elinduljon.Hiába van a .ko fájl a system/lib/modules mappában és hiába írok szkiptet a system/etc/init.d mappába nem indul el, marad a terminálos elindítás.
 - Sixaxis Controller a touch emulációval rendben működik, RR3-val ment egy kis teszt is.
 - Játék közben nem melegszik jobban szerintem mint az MK808B.Szétszedtem a kicsikét és kicsit melepett hogy csak egyetlen egy antenna van benne , mégpedig csak ami egy rugós tuskével csatlakozik a burkolat belselyében elhelyezett antennához. Először meg is ilyedtem mi lett a BT antennájával. Ugy néz ki hogy a nyomtatott áramkörre van integrálva, megszüntették a vezetékkel kivitt antennát. 
 A panel színe fekete és V3.0 verzió van feltüntetve, ellentétben a zöld színű v1.0 szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- Apple asztali gépek
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
- Precision 7670 27% 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill IR kam gar
- SKHYNIX SAMSUNG WD SSD-k M.2 PCIe 256GB gen4
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Thinkpad E15 Gen2 15.6" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Vadiúj garanciás kèszleten lèvő lapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen)
 (végül is mágyhogy is feltudtam tenni és simán megyen)