- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrust
tag
válasz
üzenetére
Gondolom az 512 ram video lejátszáshoz elég azért. Az egyik ráadásul támogatja a flasht is alapból, speedtest.net méréssel 15Mbit-et simán tud, szóval wifi problémát is kizárnám.
Próbából felmásoltam a flashbe az egyik akadós filmet, ugyan úgy akad, szóval tényleg lejátszási oldalon kell keresni a hibát.
Háttér task nem tudom mi lehet, reset után csak mx playert feltéve is akad. Rootolni nem rootoltam, ha nem fontos nem is akarom, mert CSAK filmezni kell.
Szóval az MX playert kellene rávenni, hogy a Mali 400-at is vegye igénybe, de ez eddig nem sikerült
Feltettem az armv7 kodeket külön, de nem történt változás. Be kell neki külön állítani esetleg? Mit nézzek meg még, mert megesz a méreg, hogy csak arra nem jó most amire kellene 
Még egy érdekességet vettem észre! Leírásban 1GHz szerepel, de elixir2 szerint a proci 800MHz-ig megy csak.
De továbbra is ott van, hogy a saját playere (csak a képet) simán lejátssza akadás nélkül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bittorrent topik
- Anime filmek és sorozatok
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Táncolni még nem tud, de stabilan áll az Android 17 a lábán
- Arc Raiders
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF RX9060XT minőségi PC teljes garancia
- Ryzen 7 5800X / AIO / NITRO+ RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Asztali PC , i7 9700 , 1660 Ti , 16GB DDR4 , 512GB m.2
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Gigabyte Aorus Master 16 //OLED // RTX 5090 // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen /12Hó garancia / Akku: 100%
- GAMER PC! Intel i7-14700 / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Feltettem az armv7 kodeket külön, de nem történt változás. Be kell neki külön állítani esetleg? Mit nézzek meg még, mert megesz a méreg, hogy csak arra nem jó most amire kellene