- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Milyen videókártyát?
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
Aktív témák
-
DarkFater
tag
Srácok!
Mindenkinek van dilije.......
Mindenkinek van gyengéje.....
Ha magadba fordulsz egy kicsit és a saját dilidre, gyengeségedre gondolsz akkor megérted a többieket is :))
Mindenkinek van dilije. Ettől még jóbarátok vagyunk hosszú évek óta.
MEGÉRTÉS TWOLLAH KOMÁM, MEGÉRTÉS. EZ A TITOK. -
DarkFater
tag
Kedves Twollah!
Bírom ezt a számítógépes dumát!
Hiába írod bitről-bitre jól az íróval, ha a CD olvasód hibázik, nem?
Az audio CD lejátszón meg nem veszed észre a hibákat, mert sokkal több és jobb kifejezetten audio lejátszást segítő elektronika van bennük, mint a PC-s dolgokban.
Ilyen Pölö a többszörös olvasás vagy végső esetben extrapoláció azaz mikor kitalálja, hogy a totál olvashatatlan pozíción vajon mi lehetett figyelembe véve az előtte utána jövő jelsorozatokat.
Egyébként az Audiofil emberkék az ilyet érzik. Meg mi is csak kell egy jó cucc, meg egy ilyen ürge aki rávezet arra, hogy mi az amit eddig nem hallottál. Nekem volt szerencsém látni és hallani ilyet igaz emberünknek olyan cucca volt, hogy az egyszeri embernek tízévi fizetése. Azóta másképp látom az Ő világukat és az enyémet.
Ürge mesélte, hogy teszteltek nemrégiben együtt egy kommersz audio cd lejátszót, high-end audio CD cuccot és divatos 24 bites DVD audio lejátszót együtt.
(Valahol hálón fenn is van a teszt.)
A high-end cucc nyert magasan.
Végül kelletlenül megállapították, hogy a magas technikai szintű tömegtermelést még mindig megveri a kisszériás, jól megépített jó minőségű alkatrészekből összerakott cucc, ugyanúgy mint 30 éve mindig. :DD -
DarkFater
tag
válasz
M@trixfan #12 üzenetére
Ez a ''biztonságimásolat'' egy aranyos dolog.
Anno mikor lakásbiztosítást kötöttem, közöltem biztosító emberével, hogy kb. 150 origi audio CD-m van és ezt szeretném felvenni a biztosított tételek közé, mivel érték, mert egy darab van belőle, mert évek alatt gyűjtöttem, stb.
Kiröhögött, közölte ezt a biztosítók nem veszik figyelembe, mert akárki, akármilyen CD-t bemutathat, hiányolhat és különben is miért veszem a CD-t, miért nem csak ''biztonsági'' vagy MP3-as másolatom van, és akkor a biztosítóval sincs gondom :)) Mit mondjak morcos lettem :(((
Csúnyán nézhettem, mert közölte felveszi a lapra, de a CD-kről fotót kell készíteni, (lehet egy fotón több is) és ha káresemény van azt bemutatva talán van némi esélyem. Ahogy ismerem őket ez kb. 0,001%
No comment....
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Okos Otthon / Smart Home
- Renault, Dacia topik
- Windows 11
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Parfüm topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- Egyedi ékszerdobozka
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest