Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• DarkFater

tag

válasz sebész #67 üzenetére

Srácok!

Mindenkinek van dilije.......
    Mindenkinek van gyengéje.....

Ha magadba fordulsz egy kicsit és a saját dilidre, gyengeségedre gondolsz akkor megérted a többieket is :))

Mindenkinek van dilije. Ettől még jóbarátok vagyunk hosszú évek óta.

MEGÉRTÉS TWOLLAH KOMÁM, MEGÉRTÉS. EZ A TITOK.

• DarkFater

tag

válasz twollah #14 üzenetére

Kedves Twollah!

Bírom ezt a számítógépes dumát!
    Hiába írod bitről-bitre jól az íróval, ha a CD olvasód hibázik, nem?

Az audio CD lejátszón meg nem veszed észre a hibákat, mert sokkal több és jobb kifejezetten audio lejátszást segítő elektronika van bennük, mint a PC-s dolgokban.
    Ilyen Pölö a többszörös olvasás vagy végső esetben extrapoláció azaz mikor kitalálja, hogy a totál olvashatatlan pozíción vajon mi lehetett figyelembe véve az előtte utána jövő jelsorozatokat.

Egyébként az Audiofil emberkék az ilyet érzik. Meg mi is csak kell egy jó cucc, meg egy ilyen ürge aki rávezet arra, hogy mi az amit eddig nem hallottál. Nekem volt szerencsém látni és hallani ilyet igaz emberünknek olyan cucca volt, hogy az egyszeri embernek tízévi fizetése. Azóta másképp látom az Ő világukat és az enyémet.

Ürge mesélte, hogy teszteltek nemrégiben együtt egy kommersz audio cd lejátszót, high-end audio CD cuccot és divatos 24 bites DVD audio lejátszót együtt.
    (Valahol hálón fenn is van a teszt.)

A high-end cucc nyert magasan.
    Végül kelletlenül megállapították, hogy a magas technikai szintű tömegtermelést még mindig megveri a kisszériás, jól megépített jó minőségű alkatrészekből összerakott cucc, ugyanúgy mint 30 éve mindig. :DD

• DarkFater

tag

válasz M@trixfan #12 üzenetére

Ez a ''biztonságimásolat'' egy aranyos dolog.

Anno mikor lakásbiztosítást kötöttem, közöltem biztosító emberével, hogy kb. 150 origi audio CD-m van és ezt szeretném felvenni a biztosított tételek közé, mivel érték, mert egy darab van belőle, mert évek alatt gyűjtöttem, stb.

Kiröhögött, közölte ezt a biztosítók nem veszik figyelembe, mert akárki, akármilyen CD-t bemutathat, hiányolhat és különben is miért veszem a CD-t, miért nem csak ''biztonsági'' vagy MP3-as másolatom van, és akkor a biztosítóval sincs gondom :)) Mit mondjak morcos lettem :(((

Csúnyán nézhettem, mert közölte felveszi a lapra, de a CD-kről fotót kell készíteni, (lehet egy fotón több is) és ha káresemény van azt bemutatva talán van némi esélyem. Ahogy ismerem őket ez kb. 0,001%

No comment....

Aktív témák