Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Sajnos nagyon nemr ertek Veled egyet! Erre csak azt apeldat tudom felhozni, amikor egy maranz 64 isigawa tuning+senheiser 600 egyutt szolt egy korekt knopfler lemezen! Hat.... mas vilag, nagyon mas vilag, erdemes meghallgatni! Egy csoda!
na most ehhez keppest a tulaj le akarja cserelni egy 17-re, hat o tugya! kivancsi vagyok az vajjon szebben szol-e!
udv
neduddki -
soctavia
tag
Ezt én nem értem. Ezek szerint az életben egy csomó mindennek nincs értelme. A légkondiról, az autókról, a nőkről, házakról, számítógépekről nem is írok. Vegyük csak a legegyszerűbbet: az evés. Nem tudom mennyire szeretsz ennek a tevékenységnek hódolni, de nem hiszem, hogy csöveken keresztül csak fehérjét, meg aminosavat veszel magadhoz. Minek eszel pl. zsíroskenyeret hagymával? Minek élvezkedsz? És ha valakinek az a hobbija (esetleg szakmája), hogy minőségi cuccokon hallgat zenét, lelke rajta (én inkább egy jobb autót vennék:-)). De hát ez a lányok - pontosabban LÉNYEG, nemtom miért írtam ezt!? - különbözőek vagyunk. Nem folytatom, mert az elején még csak válaszolni akartam, de most már ideges vagyok...
/mindez csak akkor érvényes, ha komolyan gondoltad, amit írtál, de sehol nem láttam ennek az ellenkezőjére utaló jelet/
Aktív témák
- Gaming notebook topik
- SörcsaPH!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nyaralás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- DEll G15 5530
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest