- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
En is aszt hittem! Asztan az egyik ismeros kozolte, hogy a final abszolut hallast allapitottak meg, raadasul meg megverte az isten a bizonyos frekvencian fellepo erzekenyseggel is! Kerdeztem Tole, hogy ez nem ket kulon dolog, mire eloszedte az orvosi szakvelemenyt, ahol sajat fulemmel lattam, hogy eszt egykent kezelik az orvosok! Mire kerdeztem ugyan aszt mint Te, erre felvilagositottak, hogy ez a dolog egy csoport, de az erzekenyseggelnem mindenki van megaldva!
Na pufff, itt is tanutam vmit!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Nme az a baj, hogy ki mit hallgat, hanem a klasszikus magyar hozzaallas!
Ha Neked nincs annyi penzed, nem erre van igenyed, mas tartasz fontosnak, akkor talan nem a dogoljon meg a szomszede is hozzaallast kellene nyomni, ezzel elrontva masok oromet, hanem orulni a masok oromenek, sikerenek, vagy talan rosszul gondolom?
Sajnos ugy tunik, hogy nincs az ismeroseid kozott abszulult /hogy kell ezt leirni/ hallasu. Ha veletlenul talalsz ijjen embert, akkor kerdezd meg Tole, hogy mit all ki az eletben azoktol a zajoktol/fals hangoktol ami szamunkra fel sem tunik.
Sajnalom, hogy ezeket leirtam, de ez most kijott belolem. Igyekszem, hogy ez legyen az utolso ijjen hozzaszolasom.
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Sajnos nagyon nemr ertek Veled egyet! Erre csak azt apeldat tudom felhozni, amikor egy maranz 64 isigawa tuning+senheiser 600 egyutt szolt egy korekt knopfler lemezen! Hat.... mas vilag, nagyon mas vilag, erdemes meghallgatni! Egy csoda!
na most ehhez keppest a tulaj le akarja cserelni egy 17-re, hat o tugya! kivancsi vagyok az vajjon szebben szol-e!
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Ha tamogassa az irot akkor javaslom a cdrwin-t daoban, ha angyon karcos, akkor audgrab+nero. az audgrab fixed sinc-en, habar a toshiba1612 burst copy-ban /ez apontos neve/ sem mibazik egyszer sem, legalabbis a leszedett fajlok mindig ua. De fixed sin-ban kicsit mas, meghallgatva semmi kulonbseg, visszairva es ugy meghallgatva szintugy, akkor mi a fene a kulonbseg? Nme tom! mindenesetre en ezeket javallom!
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest