Hirdetés
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
Hawk02 #10686 üzenetére
Szia! Jó volt olvasni, és kicsit nosztalgiázni a régi modellek világában. Én RN3 -tól kapcsolódtam a Xiaomi univerzumhoz, sok mindent kipróbáltam már velük, és több modellem is volt, van is még a szekrénybe. Eladhatom, de 1-1 dolog miatt jó, ha meg vannak. Viszont ahogy elfigyeltem az elmúlt éveket, jó pár beszélgetéseken túl vagyok, én (is) úgy érzem más gyártónál kell nézelődnöm. Nincs baj, nem is volt különössen soha, de már nem az ami régen volt. Xiaomit nyugott szívvel 1 - 1,5 évente lehet cserélni, amilyen gyorsan jönnek a "szallagon". Tucat, divat telefon lett. Én szeretek még időm, lehetőségemhez mérten Custom ROM -ni, számtalan verziót, típust próbáltam ki, nyilván van előnye és hátránya is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- HTPC (házimozi PC) topik
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest