Hirdetés
- Az AI-ra fókuszál idén a Computex
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- iPad topik
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
user26
senior tag
válasz
Hawk02 #10686 üzenetére
Szia! Jó volt olvasni, és kicsit nosztalgiázni a régi modellek világában. Én RN3 -tól kapcsolódtam a Xiaomi univerzumhoz, sok mindent kipróbáltam már velük, és több modellem is volt, van is még a szekrénybe. Eladhatom, de 1-1 dolog miatt jó, ha meg vannak. Viszont ahogy elfigyeltem az elmúlt éveket, jó pár beszélgetéseken túl vagyok, én (is) úgy érzem más gyártónál kell nézelődnöm. Nincs baj, nem is volt különössen soha, de már nem az ami régen volt. Xiaomit nyugott szívvel 1 - 1,5 évente lehet cserélni, amilyen gyorsan jönnek a "szallagon". Tucat, divat telefon lett. Én szeretek még időm, lehetőségemhez mérten Custom ROM -ni, számtalan verziót, típust próbáltam ki, nyilván van előnye és hátránya is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest