Hirdetés
-
PROHARDVER!
"A MIUI felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait"
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #10669 üzenetére
Nem cseréltem semmit. Os1 nél így volt, kezdő oldalon nem volt óra. Tegnap este frissített os2-re, azóta már a kezdő oldalon is ott az óra
-
seger
addikt
HyperOS2 vel kapcsolatban kérdeznék.
Hyper 1 nél értesítési sáv bal felső sarkában kezdő oldalon nem mutatott órát, csak ha lapoztam. Os2-nél kezdőlapon is. Valahogy kikapcsolható os2 alatt? Nem találtam, hátha valaki tudja
-
seger
addikt
Van valakinek valami jó megoldás a reklámok ellen? Gyerek mi11-en szokott játszani, de már a reklámoktól nem tud. Annyi reklám van a játékokban, hogy már engem is kiidegel.
-
seger
addikt
-
seger
addikt
Ikon méretet hol lehet állítani? Nem találom sehol
-
seger
addikt
Köszi mindenkinek. Sajnos nekem nincs. Ez az új valami borzasztó :(
-
seger
addikt
Sziasztok!
Irányítóközpontot lehet valahogy klasszikusra állítani? Nagyon zavar ez a két oldalon lehúzás. Hyper-ben már nincs, vagy csak én nem találom?
Mi11-en még nem hyper volt, és ott módosítható volt -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5274 üzenetére
Megvan! Javaslat sáv bekapcsolása. Lebegő aktiválása. Utána javaslatsáv kikapcsolása!
Köszi a segítséget! -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5274 üzenetére
Ez megvolt, de itt nem tudom nagyra tenni mint az előző hsz-ednél
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5272 üzenetére
-
seger
addikt
Lehet valahogy a Gboard-ot feljebb tenni kb 1 cm-el. Kézmozdulattal vezérlem, és így nagyon lent van a bill
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5218 üzenetére
Mit linkeltél, nem tudom telepíteni,mert nem áll rendelkezésre az országomban. Egyébként nem ragaszkodom a mi jegyzethez, csak az elmúlt években csak samsungom volt. Így ott használtam. Valahogy át kellene tennem a jegyzeteket valamibe amit használni tudok
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5226 üzenetére
Nem
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5216 üzenetére
Elég sok. 3 évnyi anyag
-
seger
addikt
Samsungról váltottam mi11-re. Van valami megoldás, hogy samsung jegyzeteket áthozzam és tudjam használni?
-
seger
addikt
Kérhetnék segítséget?
Redmi note 10pro. Vanced nem működik kép a képben funkcio. Középső gomb megnyomásakkor tovább megy a vanced, hang van, de nem teszi ki kis képbe. Mit kell még állítani? Mi11-en semmit nem állítottam és ott jó. -
seger
addikt
Tudnátok segíteni?
Google térkép helymegosztásnál nekem nem jelenik meg az, hogy ameddig ki nem kapcsolja. Csak időpontot tudok megadni, nem úgy mint a mellékelt képen.
Mit kell beállítani, hogy ott legyen ez a választás is? A kép egy mi11-ről készült. Ahol nem tudom beállítani, az egy redmi note 10 pro.
[kép] -
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5030 üzenetére
Az is igaz, viszont mint írtam, nekem zsebembe kikapcsolt. Legalább ez elkerülhető lenne.
-
seger
addikt
válasz
Viktor0610 #5024 üzenetére
Igen ezt tudom, csak így ha elhagyja valaki a telefont, pikkpakk kikapcsolható. Vagy nekem pl zsebembe is lekapcsolt már, ahogy a kocsiba beültem, pont nyomódott a bekapcs gomb.
-
seger
addikt
Engem zavar, hogy lezárt kijelző mellett ki lehet kapcsolni a készüléket xiaomi mi11. Samsung note 9-nél csak feloldó minta vagy ujjlenyomat feloldás után lehetett kikapcsolni. Ez valami beállítás kérdése?
-
seger
addikt
Adott egy mi11.
Megoldható valahogy, ha a galériát megnyitom, akkor az albumok legyen az alapértelmetzett és ne a fényképek?
-
seger
addikt
Sziasztok!
Mi3-om lefrissült miui9-re és a tárhelyhez nem férek hozzá. Már full wipe-ot is csináltam de nem oldotta meg. Lenne valami ötletetek?Köszi
-
seger
addikt
-
seger
addikt
En.miui.com-on a note3-ra a miui sajnos használhatattlan.....
-
seger
addikt
Ftp miért írja hogy port parancs hibája?? Mi lehet a baj?
-
seger
addikt
Samsung note3-ra van olyan miui ami teljesen magyar?
Köszi! -
seger
addikt
Note 3-ra a V7 egészen jó lett. Hivás beazonosítás működik eddig úgy néz ki!
Viszont a gps nem valami pontos. Erre van valami megoldás?
Köszi
-
seger
addikt
Én a miui V5 5.8.21-et próbálom magyarítani S4 romot, de sehogyan sem sikerül.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest