-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Corsair90
tag
válasz
raziel01 #1149 üzenetére
A pénz nem feltélten érdekel, fogadásokat pedig ne köss mert veszíteni fogsz. A csaló megfogása jobban érdekel.
Azt várom, hogy olyan emberek jelentkezzenek, akinek vannak tapasztalatai, kiskapu, vagy akár jogsértés útján is, de tudjak előrébb lépni, akár összefogással is.
Valószínűbb az, hogy egy hálózat működteti a folyamatot, így nem egyedi esetről van szó.
Köszönöm egyébként, de mint írtam, a negatív hozzáállásodra nem vagyok kíváncsi!!!!!! Mert nagyon jól megtudod magyarázni, hogy hogy nem lehet!
De te megint jössz majd ezekkel a használhatatlan okoskodásaiddal, le merném fogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9 Pro készülékek 128gb / 256 gb / 512gb - Szép állapot, garancia, akár beszámítással
- Xiaomi Poco X7 Pro 5G 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- Xiaomi 14T Pro 12/512gb - Makulátlan, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S25 12/256gb - Újszerű, akár beszámítással
- Eladó Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest