Hirdetés
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- VR topik
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Az Enermax megvillantotta az új, p(l)atinás csúcstápját
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Bocsi rosszul fogalmaztam, csak siettem amikor irtam. Az elkövetö nevét már akkor tudtam amikor átvert, a gmail mutatta. Így tettem ellene feljelentést, de a rendörök megszüntették a nyomozàst mert nem éri el az 50 ezres határt. A nyomozás során a rendörök semmit nem találtak, az ügyvédemnek sikerült kiderítenie a bankszámlaszáma alapján hogy melyik városban lakik, és a napokban hivott a pontos címe miatt. Már küldtünk a csalónak fizetési meghagyást, melyre nem válaszolt, így az jogerös lett, és behajtható rajta az összeg. Viszont a dolog folytatásához szükségem lenne a születési dátumára vagy az anyja nevére. A rendörségre pedig hiába mentem be hogy itt van a pontos cím, azt mondták hogy ök nem tehetnek semmit. Na ekkor mondtam h wtf?..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamera objektív szűrők - UV, Polár, ND - 49, 55, 67, 72, 77, 82 mm
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB fekete garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GALAYOU GALAYOU R1 kültéri WIFI 2K kamera napelemes akkumulátorral
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 1000GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest