-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Mivel a másik csalós topicból úgy is törölve lesznek a legutóbbi kommentek így inkább ide írom.
Röviden: A srác vett egy telefont használtan de letiltották.
Írt az eladónak aki pedig nem is akar foglalkozni a dologgal. =mocsok csaló hozzáállás.
Fel akarja jelenteni az eladót.De amilyen kommentek jöttek azon ledöbbentem:
"Már bocs, de az, hogy a telefont letiltják NEM ad okot arra, hogy feljelentsd... Sajnos ez a letiltós dolog OwnRisk, ha nem kérsz garanciát a letiltás ellen.
Nem korrekt persze, de ettől függetlenül szíve joga, hogy Ő fizeti-e a telefonszámláját a továbbiakban vagy sem. "
Na most egy az, hogy a letiltás elleni garancia semmit nem ér. Egy darab papír. De nem képesek megtanulni az emberek. Nem tudom hogy terjedt el ez.
A másik meg, hogy mi az, hogy szíve joga? Azért vesz valaki használt telefont, mert bízik benne, hogy tudja majd rendesen használni és nem tiltják le.
A lényeg annyi lett volna, hogy ne vegyetek használt telót idegentől.
Ha vállaljátok a kockázatot akkor tutira kell menni, hogy domino csomagra lett vásárolva.
Úgy kisebb a rizikó.Mostanában sajnos divat lett 10 ezres előfizetésre venni telefont aztán meg nem fizetni. Át se gondolják az emberek szerződéskötés előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Komplett RAZER PC - I9-14900k - 32 GB DDR5 RAM - 4070 Super
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Pioneer MVH-S420BT
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest