Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Logitech Harmony - én irányítok mindent!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali VGA-s kérdések órája
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benike123
tag
hello!
alba volán buszon utaztunk 3an, és nem vettük meg teljesen a jegyet, csak 2 megállóval hamarabbi helyre, nem addig amíg utaztunk. A jegy érvényessége után érkezett egy ellenőr aki kicsit ellenszevesen viselkedett velünk, jelezte hogy ez így nem lesz jó és hogy adjuk oda az iratainkat, mi próbáltuk megbeszélni vele, hogy milyen más módon tudnánk ezt megoldani, de ő csak azt hajtogatta hogy vagy iratokat adunk vagy rendőrt hív. Úgy döntöttünk hogy megvárjuk a következő megállót és inkább sétálunk, azonban a buszt megállíttatta az ellenőr és rendőrt hívott. Mi közöltük a sofőrrel is és az ellenőrrel is hogy engedjenek le, azonban ezt kb leszarták... ugy 20 perc mulva kiértek a rendőrök, felvették az adatainkat, én itt közöltem velük hogy ne adják ki az adataimat az ellenőrnek, de erre annyi válasz jött hogy valami 1996-os rendelet szerint kiadhatják...
2 kérdésem lenne: 1. jogosan tartottak fel a buszon? 2. jogosan adta ki az adataim a rendőr?
a bírságot befizetjük, de ez a 2 dolog érdekel...
előre is köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest