- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blu79
addikt
Sziasztok, nem gondoltam volna hogy én is átverés áldozata leszek és most az lettem ....
Úgyhogy segítséget kérnék ha lehet , 2021.01.22 hardveraprón találtam egy videókartyát aminek a kialkudott árát el is utaltam (85ezerft) 01.23-án , (telefonon beszéltünk még ő hívott vissza normálisnak tűnt) még aznap telefonon mondta hogy fel szerette volna adni de esett az eső és nem ment el feladni . (Miután megkapta a pénzt írta hogy amint feladta a csomagot ír.) Azóta sem írt, a telefont sem veszi fel , üzenetekre nem reagál , a telefonszamomat is letíltotta , próbaltam mas szamról de azt sem veszi fel. Irtam hogy utalja vissza akkor a pénzt,de nem valaszol. Hírdetést a mai napon letörölte (képernyőfotom van a hírdetesről) , feljelentést hétfőn terveztem tenni , még ilyen ügyem nem volt , esetleg kis útmutatót tudtok adni ? Illetve van esélyem, hogy visszakapom a pénzt ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -50% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeo 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Apple AirPods Pro 2. generáció
- Apple iPhone Air, 256GB, fekete színben
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest