- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple MacBook
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pistu1
tag
Sziasztok! Egy picit nem ide kapcsolódik a téma, de talán nem tér el annyira:
Feladtam hardverapro.hu-n egy alaplapot. Írt egy srác, hogy kell neki, megadta a telefon számát. Felhívtam, hogy mikor jó neki, megbeszétük a találkát, majd ismét felhítam,hogy közöljem vele,van eladó hibátlan ddr2 ram 2gb,mondta rakjam bele, mondtam oké. Sajnos én elcsesztem, mert tényleg véletlenül az egy gb-osat raktam bele. Megtörtént a találkozó,minden a legnagyobb rendben zajlott, majd hívott egy óra múlva, hogy 1gb-osat adtam, és basszus tényleg... Megbeszéltük, hogy kicserélem. Totál el kevertem, mert nagyon hasonlít a kettő memória egymásra. Ez volt 3 hete, azóta hívogattam, nem vette fel, majd egyszer csak felvette, mondta, hogy arra gondolt, ha nagyon kell már neki a memória,akkor cseréjünk,megbeszéltük a találkozót ismét. El is mentem, de ő nem jött el, fél óra múlva írta, hogy elfelejtette a találkozót. Ez 2 hete volt, azóta sem keres. Kérdésem, hogy hagyjam a fenébe, vagy még addig keressem, még vissza nem tudjuk cserélni?
Ne haragudjatok, hogy litánia lett belőle
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyjunk le!
- E-roller topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- World of Tanks - MMO
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Gurulunk, WAZE?!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Fehér Gamer PC/i7 14700k/32GB/ AMD 9060xt 16gb/1.5 TB SSD Win11Pro
- ASUS DUAL RX 6600 XT hibátlan állapotban - eladó!
- Honor 400 256Gb-gyakorlatilag új-2 év garancia
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD7 12/512 GB DualSIM Ködös kék színbe , gyári független
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest