Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #188 üzenetére
''...akarod bebizonyítani, hogy hülye vagyok...''
Írtam én ilyet? Nem, hát akkor?
Egyszerűen csak arra voltam kíváncsi, hogy tényleg jól látom/értem-e, hogy neked a kinézet, és kezelhetőség fontosabb egy zenelejátszónál, mint a hangminőség.
Nálam ugyanis a fontossági sorrend a következő:
1. hangminőség
2. szolgáltatások
3. kezelhetőség
4. kinézet/forma
''... csak gyenge szellemi képességeket...''
...én viszont nem ilyen reakciót vártam volna egy harmincas éveiben járó embertől, mint amilyen te is vagy. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #174 üzenetére
''...hogy a gyengébbek is megértsék...''
Ha jól emlékszem, nem adtam rá okot, hogy ilyen megalázó stílusban válaszolj, ugye? Akkor meg mire fel? Már az első nekem címzett hsz.-ed is kissé bicskanyitogató volt, de próbáltam visszafogni magam...
Asszem az ilyen emberekkel, mint amilyen te vagy nem érdemes vitázni.
[Szerkesztve] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Derrrick #169 üzenetére
Marhára nem vágom mi bajod van, úgyhogy légyszíves kicsit konkrétabban.
Asszem én -- jelentését tekintve -- nem változtattam semmit az általad leírtakon. Tény, hogy kihagytam egy-két dolgot, de ezt is csak a lényeg kiemelése miatt.
Én ebből [link] a hsz.-ből azt olvastam ki, hogy te az iPOD hangját ''négyes alá''-ra értékeled. Így van vagy sem? -
<Adamsky>
nagyúr
''...ráadásul van az embernek egy olyan funkciója, hogy AutoGain. Tök könnyen hozzá lehet szokni ... A dobozhang is elmúlik 1 perc alatt...''
Hát nem is tudom. Én egy kicsit furának tartom, hogy én ''alkalmazkodjak'' a készülék hangjához.
Derrrick írta:
''...click wheel használhatósága négyes-ötös, iTunes ötös, hangja négyes alá.''
''Úgyhogy a következő is iPOd lesz...''
Átolvastam a topic-ot, és próbálom megérteni az IPOD tulajokat, de megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest