- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Mit eszek rajta? Semmit.
Kellett egy mp3-lejátszó. Diktafonra nincs szükségem, mp3-at meg azért teszek a fülembe hogy ne kelljen rádiót hallgatnom. ~4 év használatra veszem, innentől édesmindegy hogy napi 30 vagy 50 forintot szánok egy lejátszóra, a filmlejátszás vagy a passziánsz meg csak jópofa extra.
Tehát a kinézet és a kapacitás alapján döntöttem. (Na jó, ez nem teljesen igaz, azt is értékeltem hogy csak rádugom a gépre és az új podcastok mellett autosynceli a határidőnaplót meg a contactlistet is.)
Egyébként nem igazán értem mi ez a para hogy saját/zárt formátumot használ. Az alternatív legális lehetőség (PlaysForSure) is saját/zárt, ráadásul mindkettőt lehet konvertálni mp3-ba. Tudom, minőségvesztés; de amíg fülhallgatón szól és nem B&W Nautiluson addig lesz.rom, hogy műszerekkel van kimutatható romlás.
Az egyetlen bosszantó dolog talán az, hogy nem lehet csak simán rámásolni a számokat/filmeket mert addig nem hajlandó hozzájuk nyúlni amíg nem látja őket az adatbázisban. De erre meg nincs szükségem, a csillagozás/CD borítók miatt úgyis valami iPod kompatibilis cuccal töltök rá műsort.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest