Új hozzászólás Aktív témák

• Husky

aktív tag

Mit eszek rajta? Semmit. :)

Kellett egy mp3-lejátszó. Diktafonra nincs szükségem, mp3-at meg azért teszek a fülembe hogy ne kelljen rádiót hallgatnom. ~4 év használatra veszem, innentől édesmindegy hogy napi 30 vagy 50 forintot szánok egy lejátszóra, a filmlejátszás vagy a passziánsz meg csak jópofa extra.

Tehát a kinézet és a kapacitás alapján döntöttem. (Na jó, ez nem teljesen igaz, azt is értékeltem hogy csak rádugom a gépre és az új podcastok mellett autosynceli a határidőnaplót meg a contactlistet is.)

Egyébként nem igazán értem mi ez a para hogy saját/zárt formátumot használ. Az alternatív legális lehetőség (PlaysForSure) is saját/zárt, ráadásul mindkettőt lehet konvertálni mp3-ba. Tudom, minőségvesztés; de amíg fülhallgatón szól és nem B&W Nautiluson addig lesz.rom, hogy műszerekkel van kimutatható romlás. :)

Az egyetlen bosszantó dolog talán az, hogy nem lehet csak simán rámásolni a számokat/filmeket mert addig nem hajlandó hozzájuk nyúlni amíg nem látja őket az adatbázisban. De erre meg nincs szükségem, a csillagozás/CD borítók miatt úgyis valami iPod kompatibilis cuccal töltök rá műsort.

Új hozzászólás Aktív témák