- Hobby elektronika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- MILC felhasználók szakmai topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
először is ha bántó volt a hsz-em bármelyik része akkor elnézést.
ha valaki Mac-es, bőven meg tudom érteni hogy szimpi számára az iPod, hiszen u.az a cég gyártotta, u.az a stílus, stb.
a ''jogvédett'' zenék ügyében igazad van, számomra is tárgytalan az egész téma. azt is leírom, hogy az általam jelenleg használt Sony NW-HD5 is csak a saját Sony-féle ''boltból'' letöltött zenéket támogatja, amiket viszont más lejáccó nem.
a belinkelt tesztben flat EQ-val (semmi módosítás) hasonlították össze a lejátszókat. amúgy meg kövezz meg, de én igenis kihasználom a sávosan állítható EQ-t. miért kéne elfogadnom azt ami alapból kijön belőle? tömörített zenéről van szó, az audiofil felfogásnak itt már eleve lőttek. kipróbáltam jópár fülest (kicsi, fülbedughatót, mert én ilyet használok, és tök máshogy szóltak. most akkor melyiket kell elfogadni, mint ''referenciahangzás''? egy párezer forintos fülesnél igenis fel kell nyomni a basszust, mert nekem úgy teccik. a sennheiser cx300-nál ami fülbenyomós fajta, nagyon szép az alapra állított mélyekkel, viszont egy kis magas kiemelés kell neki. száz szónak is egy a vége: nem értek azzal egyet hogy az EQ megöli a zenét, amennyiben párezer ft-os fülesekről és tömörített zenéről beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 Awesome Graphite 120 Hz Super AMOLED, AI-kamera 8/128 GB 2027. 08. 17-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3317
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest