- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Plazma TV topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Husky
aktív tag
Kicsit szériahibás vagyok középmagas-magas téren, idegesít a TV-k fütyülő sorfrekije és az ''ultrahangos'' egér- és patkányriasztók is legalább két nappal előbb űznek el engem mint a rágcsáló kollégákat, ráadásul van az embernek egy olyan funkciója, hogy AutoGain. Tök könnyen hozzá lehet szokni X hangerőhöz, Y sötéthez, vagy Z színhőmérséklethez. A dobozhang is elmúlik 1 perc alatt... nálam.
(Legalábbis azon emberek közé tartozom akiknek a következő fülese is Plug lesz, EQ nélkül...)
Igen, vannak gyári EQ beállítások, meg Normalizer, meg VolumeLimit meg világidő meg mittomén - egyszer végigzongoráztam őket, a Rock beállítás még egész tűrhetőt csinál a chillout/ambient zenékből, de nem igazán erőltetem, emígy is jól szól.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- E-roller topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest