Hirdetés
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- iPad topik
- Nem folyik, nem kenődik, de hűteni azt tud
- Akciókamerák
- Házimozi haladó szinten
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
Új hozzászólás Aktív témák
-
BennyRay
tag
válasz
Macilaci457
üzenetére
Szvsz azért nincs az iTunes ellen nagy sírás-rívás, mert használható, sőt kifejezetten jól tudom kezelni vele a zenéimet, így nem bosszant fel minden használatkor, mint pl.: a fényképezőgépemhez adott borzalmak. Gondolom Mac-eseknek meg még jobb, de arról nincs tapasztalatom.
Én írtam a videókártyát, igazad van, mondjuk PATA bővítőkártya jobb példa lett volna
Te megindokoltad, hogy miért nem felel meg az Apple rendszer, ez ennyi, ilyen felhasználásra én is mást választanék. De szép lenne, ha a fórumokon érvekre épülő, hasonlóan kulturált eszmecserét lehetne folytatni...
Szerintem a cégek is egyensúlyoznak a korlátozásokkal, mert ők is félnek a piacvesztéstől, ezért csak azt a minimális kényelmetlenséget igyekeznek okozni, ami a céljukhoz okvetlenül szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Építő/felújító topik
- Milyen DVD-írót vegyek?
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen processzort vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi