Új hozzászólás Aktív témák

• Macilaci457

őstag

Nekem az a bajom, hogy pl. azok az ipod használók akik szintén érzik hogy nem jó hogy nem lehet csak spec. szoftverrel zenét másolni, miért nem panaszkodnak Appleéknál. Leírhatták volna, a történetet, amikor átballagtak legjobb haverjukhoz, rádugták a számítógépére a lejátszót, de kiderült, hogy nincs neki Itunes, ezért lőttek az új zenekari próba felvételeinek.

Az egérmozi engem sem hat meg, előbb vennék lcd kijelzős cuccot AA-s akksival, mint csoda OLED lejátszót cserélhetetlen li-ion akksival.

Erről tudni kell, hogy akksi utánpótlás az apple-nél van, és ha nem Magyarországon veszed meg, még nem is vészes.

Lehet alapból gyűlölni az Apple-t, én nem teszem, mert ha nem kellene installálni a másoláshoz, lehet hogy egy NANO-val mászkálnák!!!

Valaki írta, hogy csak annyi nyűg, mint amikor videókártya drivert kell telepíteni.
    1. az én videókártyámat a windows is felismeri!
    2. a videókártyát nem rakosgatom haver, egyetem, testvér, stb. számítógépébe.

Másrészről ennyi erővel már tehette volna hardware kulcsossá a lejátszót, hogy csak a TE számítógépeden tudjál amúgy is bármit csinálni vele.

Új hozzászólás Aktív témák