Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macilaci457
őstag
Nekem az a bajom, hogy pl. azok az ipod használók akik szintén érzik hogy nem jó hogy nem lehet csak spec. szoftverrel zenét másolni, miért nem panaszkodnak Appleéknál. Leírhatták volna, a történetet, amikor átballagtak legjobb haverjukhoz, rádugták a számítógépére a lejátszót, de kiderült, hogy nincs neki Itunes, ezért lőttek az új zenekari próba felvételeinek.
Az egérmozi engem sem hat meg, előbb vennék lcd kijelzős cuccot AA-s akksival, mint csoda OLED lejátszót cserélhetetlen li-ion akksival.
Erről tudni kell, hogy akksi utánpótlás az apple-nél van, és ha nem Magyarországon veszed meg, még nem is vészes.
Lehet alapból gyűlölni az Apple-t, én nem teszem, mert ha nem kellene installálni a másoláshoz, lehet hogy egy NANO-val mászkálnák!!!
Valaki írta, hogy csak annyi nyűg, mint amikor videókártya drivert kell telepíteni.
1. az én videókártyámat a windows is felismeri!
2. a videókártyát nem rakosgatom haver, egyetem, testvér, stb. számítógépébe.
Másrészről ennyi erővel már tehette volna hardware kulcsossá a lejátszót, hogy csak a TE számítógépeden tudjál amúgy is bármit csinálni vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- magyar billentyűzet - 162 - 163 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest