Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Attól nyilván nem lesz rossz(abb) maga a termék, hogy a demón igénytelenül nézett ki a "minőségi ugrás". Valószínűleg egy IT-s rakta össze, aki előhúzta a farzsebéből az egyik nála lévő nem teljesen döglött HDMI kábelt, mert tulajdonképp működik azzal is.
Egy 20 méteres, retkes kerti lengőhosszabbítóval én azért még feldobtam volna a kompozíciót. Most nézem amúgy, hogy a cím alatti képnél egész jól látszanak az ujjlenyomatok is. Lehet, hogy egy rutinosabb one-os már ennyi alapján megmondaná, hogy ki "szerelte össze". 
Nálunk van egy STB-jük, az is teljesen jó amúgy, de nem kizárt, hogy - már csak a háttérvilágítós távirányító miatt - lecseréltetjük a MiniBox Pro-ra, ami egyébként tényleg jó(bb).
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 65W USB Type C notebook töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Egy 20 méteres, retkes kerti lengőhosszabbítóval én azért még feldobtam volna a kompozíciót. Most nézem amúgy, hogy a cím alatti képnél egész jól látszanak az ujjlenyomatok is. Lehet, hogy egy rutinosabb one-os már ennyi alapján megmondaná, hogy ki "szerelte össze".