- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Barkácsolás lesz anélkül is elég
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.
#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is
, aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED monitor topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amazon Kindle
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest