Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- Milyen processzort vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Barkácsolás lesz anélkül is elég
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.
#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is
, aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Gyúrósok ide!
- Könyvajánló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asztalos klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest